Milica Majstorović, sedmi izbačeni student iz „Operacije Trijumf" i po mnogima jedna od najlepših učesnica ovog rijaliti-šoua, tvrdi da nije samo seks-bomba, već namerava da se u budućnosti ozbiljno bavi muzikom. Ova 19-godišnja Kragujevčanka priznaje da je presrećna što je ispunila svoj cilj - da boravi na akademiji 50 dana i snimi svoj muzički CD.
„Svoj cilj sam ispunila, a srećna sam što ću sarađivati s velikim imenima poput Marine Tucaković i Tončija Huljića. Nadam se da ću dokazati da nisam samo seksi devojka, već i dobra pevačica. Iskustvo koje nosim sa akademije jeste prelepo i drago mi je što sam bila deo OT tima. Volela bih jednog dana da sarađujem i snimim duetsku pesmu sa Aleksandrom Kovač, koju mnogo cenim“ - rekla je Milica.
Milica je prilično neubedljivo pokušala da razjasni prirodu svoje veze s reperom Skajom Viklerom, s kojim je, prema tvrdnji medija, u ljubavnoj vezi.
„Sa Skajom imam samo profesionalnu saradnju i između nas nema emocija. On me je posetio na akademiji, iako ja to nisam tražila. Drag mi je i nadam se da ćemo sarađivati na mom albumu. Ne kažem da se on meni ne sviđa kao muškarac, samo ga drugačije gledam. Družili smo se, ali nisu mi proradile emocije“ - navela je Milica Majstorović, da bi na pitanje koga bi volela da vidi kad napusti kuću, bivšeg dečka ili Skaja Viklera, kroz smeh ipak odgovorila: „Ko pre devojci...!"