OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera

Ići dole 
+3
~SAJKO I LOVE YOU~
IWA~love girl...
$zmaj$
7 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera Empty
PočaljiNaslov: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 11:32 am

Milica Majstorović je sedmi student koji je napustio rijaliti šou „Operacija Trijumf”, ali je prva kojoj je obećano snimanje muzičkog CD-a. O svom odnosu sa Skajem Viklerom objašnjava da bi pre želela da muzički sarađuje sa njim i da nisu proradile emocije.

Jedna od najlepših studentkinja je nakon izbacivanja sa Akademije podelila sa novinarima svoje utiske iz Kuće.
- Zadala sam sebi zadatak da na Akademiji ostanem pedeset dana i to sam i ispunila. Za to vreme sam imala priliku da se sprijateljim sa ostalim studentima, da sarađujem sa odličnim profesorima... ma sve je bilo odlično - rekla je Milica, ali i to da joj se najmanje sviđao ritam „Trčanje, baterije, buđenje!”.
Kroz smeh je rekla da nije tražila da je poseti Skaj Vikler, uprkos činjenici da su se njih dvoje najviše zbližili tokom njegovog boravka na Akademiji.
- Nisam se zaljubila u njega, nisu proradile emocije. Ne mogu da kažem da mi se ne sviđa kao muškarac, ali me prosto ne privlači na taj način. Volela bih saradnju sa njim i nadam se da će mi uraditi pesmu – objašnjava mlada Kragujevčanka.
Na pitanje koga bi volela da vidi kad napusti Kuću, bivšeg dečka ili mogućeg „muzičkog saradnika” Skaja Viklera, Milica je odgovorila: „Ko pre meni...!”
Takođe je otkrila da joj je Nikola Sarić najzgodniji stanar koji boravi u Kući, dok za ostale ukućane ima reči hvale, čak i za Danijela sa kojim su mnogi došli u sukob.
- Njega ili voliš ili mrziš! Danijel je super dečko i ja ga dugo znam. Daleko od toga da i nas dvoje nismo imali sitnih čarki u Kući, ali ja bolje od ostalih znam kako on reaguje i znam da tim svađama ne pridaje važnosti. Drugi to ne znaju i eto konflikta - iskreno će Milica, koja kaže da joj je muzički uzor Aleksandra Kovač.
Milica je prva ukućanka kojoj je žiri javno obećao snimanje CD-a, a ona je priznala da bi volela da uradi duet sa članicom Akademije Anom Bebić. Nije mogla da prognozira ko će biti pobednik „Operacije Trijumf”, ali je rekla da će sigurno biti muškog pola.

ta su rekli članovi žirija o Milici?

Ismeta Krvavac: Nastup ti je bio sjajan, sve je bilo odlično. Sportski si podnela to što izlaziš, što je za svaku pohvalu.

Marina Tucaković: Znaš da pevaš. Da bi stvorila neko ime potrebna ti je dobra pesma i mi ćemo ti je napraviti.

Tonči Huljić: Svi smo se dogovorili, kompletna produkcija će stati iza tebe, odmori se, za koji dan krećemo sa radom na tvom CD-u.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

Broj poruka : 530
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 12:48 pm

EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://forumzatinejdzere.2forum.biz
~SAJKO I LOVE YOU~
Dobija pohvale od nastavnika
~SAJKO I LOVE YOU~

Broj poruka : 186
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 12:53 pm

Soooooooper je......bila je upravu kada je rekla da je Sajko najzgodniji!!
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 4:19 pm

~SAJKO I LOVE YOU~ ::
Soooooooper je......bila je upravu kada je rekla da je Sajko najzgodniji!!
Nazad na vrh Ići dole
...Milica... <3 Sajka
...Milica... <3 Sajka

Broj poruka : 120
Godina : 30
Datum upisa : 19.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 4:20 pm

Pa naravno da je bila u pravu kada je rekla da je Sajko najzgodniji :D
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 7:16 pm

jeste
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera EmptyČet Nov 20, 2008 11:48 pm

To se podrazumeva!A bas mi je drago zbog Milice!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera   Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: