OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! Empty
PočaljiNaslov: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! EmptySre Jan 07, 2009 3:31 pm

Džaba mu to što je jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih plivača u Evropi kada Ivana Lenđera sada na ulici prepoznaju po devojci!
Dvostruki evropski juniorski prvak na 50 i 100 metara delfin i dvostruki svetski šampion u istim disciplinama od nedavno je u vezi sa mladom Kragujevčankom Milicom Majstorović, učesnicom rijaliti-šoua Operacija trijumf, pred kojom je ozbiljna muzička karijera.

U intervjuu "Sportskom žurnalu", na pitanje da li je popularan, odgovorio je: "Da stavimo kapicu i naočare, možda bi nas više ljudi prepoznavalo na ulici. Nedavno sam bio u Beogradu, sa devojkom Milicom. Pošto je učestvovala u Operaciji trijumf većina ljudi prepozna nju, a tek kad im se predstavim kažu: 'A ti si taj'".

Inače, Lenđer obožava brzu hranu, iako zna da nije zdrava, a strastveni je pecaroš, iako nema mnogo vremena za to. "Lud sam za brzom hranom. Bilo da je u pitanju niški ili banjalučki ćevap, Mekdonalds, nije važno. Znam da nije zdravo, ali je tako".
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! EmptySre Jan 07, 2009 7:20 pm

Milica Lendjer.. :D:D
A presladak su par.. Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! 978841
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

Broj poruka : 530
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! EmptySub Jan 10, 2009 2:45 pm

hehe,slazem se
Nazad na vrh Ići dole
http://forumzatinejdzere.2forum.biz
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! EmptyNed Jan 11, 2009 4:59 pm

PRELEPI su a meni je on Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! 652679 Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! 978841
Nazad na vrh Ići dole
lol!girl
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
lol!girl

Broj poruka : 19
Datum upisa : 11.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! EmptyNed Jan 11, 2009 7:38 pm

aha.....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!   Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Milica OT: “Između Viklera I mene nema emocija!”
» Milica Majstorović - Slike
» Milica Cerovic - Ples
» Nominovani Adnan i Milica
» Milica i Nina pevale zajedno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: