OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lepotice na sledećoj Gala večeri

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Lepotice na sledećoj Gala večeri Empty
PočaljiNaslov: Lepotice na sledećoj Gala večeri   Lepotice na sledećoj Gala večeri EmptyČet Dec 04, 2008 6:20 pm

"Show must go on", pozvao se direktor Akademije Operacije trijumf Saša Dragić na staru krilaticu i stih velikog hita grupe Queen, u pokušaju da prebrodi neprijatnu situaciju posle tragičnog gubitka koji je doživela članica žirija Marina Tucaković. Prošlo Gala veče je otkazano zbog tog tragičnog slučaja, ali već su u toku pripreme za naredno predstavljanje studenata, s kojima će se na sceni pojaviti nekadašnja pevačica grupe Magazin Jelena Rozga (gostovala je i prve Gala večeri), kao i Novopazarka Emina Jahović.

Rozga će pevati u duetu sa Sonjom (pesma "Ožiljak) i Ninom ("Daj šta daš").

Dolazak Emine Jahović, koja se nedavno porodila u Istanbulu, izvazvao je malu pometnju među muškim studentima i žal kod Adnana kada je saznao da neće on s njom pevati u duetu, već Aleksandar.

Adnan je otkrio da je nekada bio zaljubljen u Eminu i da mu ja zato žao. Ali, dragi Adnane, ko nije bio zaljubljen u Eminu!? Bad luck, Adnane, bad luck.

Momak iz Živinica će pevati pesmu Toše Proeskog "Pratim te", Nikola Sarić-Sajko će pevati "Sanjao sam noćas da te nema" (Bijelo dugme), a Danijel je ovog puta dobio zadatak da peva pesmu "Hipnotiziran", nedavno preminulog Dina Dvornika.

Igor Cukrov će pevati pesmu Indexa "Žute dunje", dok će nominovani studenti Ana Bebić i Nikola Paunović zajedno otpevati ''You give love a bad name" (Bon Jovi).

Inače, tenzije u kući su porasle, pa je tako izbio incident između Nikola Paunovića i Vukašina. Svađa je počela oko toga ko kome više upada u reč, da bi Nikola u jdnom trenutku prasnuo i bacio je flašu o pod.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Lepotice na sledećoj Gala večeri   Lepotice na sledećoj Gala večeri EmptyČet Dec 04, 2008 9:08 pm

adnan car...brate...xexexexe...strawa je
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Lepotice na sledećoj Gala večeri   Lepotice na sledećoj Gala večeri EmptyČet Dec 04, 2008 10:25 pm

Jel su se pomirili Dzoni i Vukasin?
Nazad na vrh Ići dole
-ThE-bElLiSsImA-FAN
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
-ThE-bElLiSsImA-FAN

Broj poruka : 691
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Lepotice na sledećoj Gala večeri   Lepotice na sledećoj Gala večeri EmptyČet Dec 04, 2008 10:29 pm

!*SaJkO eS Mi ViDa*! ::
adnan car...brate...xexexexe...strawa je
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lepotice na sledećoj Gala večeri   Lepotice na sledećoj Gala večeri Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lepotice na sledećoj Gala večeri
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Psovke zanimljivije od Gala večeri
» Gala 8
» Ko ispada na sledecoj Gali???
» ko ispada na sledecoj gali...
» Gala 11

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu