Iz produkcije „Emoušn” iskazuju žaljenje zbog svega što se dogodilo i ističu da snimanje uopšte nije bilo planirano, te da je greškom ostala uključena pogrešna kamera...
„Emoušn” se izvinio publici i direktoru akademije „Operacije Trijumf” Saši Dragiću što je greškom na devetoj Gala večeri njegov mikrofon ostao uključen, pa je publika mogla da čuje razne kritike, prozivke i psovke upućene članovima žirija i pevaču Bojanu Maroviću.
Iz produkcije „Emoušn” iskazuju žaljenje zbog svega što se dogodilo i ističu da snimanje uopšte nije bilo planirano, te da je greškom ostala uključena pogrešna kamera.
Mi se izvinjavamo svima koji su to videli, a pogotovo Saši Dragiću koji je uhvaćen u trenutku opuštenosti. Ipak, svi se drugačije ponašamo ispred kamera nego privatno, što je i normalno. Ova situacija je pokazala i da je žiri potpuno autonoman u donošenju odluka i da profesori nemaju nikakav uticaj na žiri – rekla je Marinela Kvarpil, PR „Emoušn“, i dodala da su odgovorni za ovaj incident kažnjeni.
Da podsetimo, gledaoci koji ovaj šou prate putem interneta imali su priliku da, pored svih događaja, dobiju i bonus. Oni su, naime, mogli da čuju komentare Saše Dragića, koji nije znao da je mikrofon i dalje uključen, pa je osuo paljbu po članovima žirija. Prvi na udaru bili su Marina Tucaković i gostujući pevač Bojan Marović.
- Marina, ne za*ebavaj, Nikola je otpevao pet puta bolje! Razvalio je onog Marovića. Marović nema pojma, razvalili su ga i Adnan i Nikola. Smešan je, neka dođe na Akademiju da nauči nešto – rekao je iskreno Saša Dragić.
Kada je čuo da su nominovane Ana, Nina i Sonja, gnev direktora Dragića postao je još veći.
- Je*eš mi mater, ja ću da popi*dim! Šta je ovo, da li su normalni, šta mi rade! Ma, pušite ku*ac – besneo je Dragić.
Odmah nakon nemilog događaja Dragić je rekao da će videti šta se dogodilo i sve će pokušati da razjasni sa produkcijom pošto nije dao pristanak za snimanje.
- Ne mislim da je to bio neki incident i verujem da neće uticati na dalji tok programa, jer za to nema razloga. Pročitao sam negde da mi Bojan Marović nije zamerio na rečima i time je pokazao da je veliki čovek. Ne želim više da se bavim tim stvarima – objasnio je Dragić za “24 sata”.
I u prethodnim rijaliti programima bilo incidenata
„Emoušn” je već jednom imao problema sa greškama u produkciji. Ima dosta onih koji se sećaju incidenta koji se dogodio u kući „Velikog brata”, kada je kamerman te kuće opsovao jednog od ukućana, bivšeg fudbalera Sašu Ćurčića, dok je on bio u ispovedaonici. Oni su tada izdali saopštenje u kojem se navodi da su „svesni da nose svu odgovornost za ovu grubu grešku” I da će kamerman biti podvrgnut adekvatnom disciplinskom postupku.