OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Svima je želja „Pesma Evrovizije“

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Svima je želja „Pesma Evrovizije“ Empty
PočaljiNaslov: Svima je želja „Pesma Evrovizije“   Svima je želja „Pesma Evrovizije“ EmptyPet Jan 09, 2009 4:08 pm

Karijera za mlade studente akademije „Operacija trijumf” nakon završetka najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja tek počinje. Iako je Adnan dobio glavnu nagradu – muzičku karijeru, producentska kuća „Emotion” ima planove i za ostale studente. Paralelno sa radom na prvoj muzičkoj kompilaciji, studenti se trenutno pripremaju za veliki zalogaj - „Evroviziju” koja će se ovog proleća održati u Moskvi.

Za sada je doneta konačna odluka za Hrvatsku - Ana Bebić i Igor Cukrov su se automatski plasirali u finale „Dore” (hrvatska verzija „Beovizije”). Pesmu za Igora Cukrova pripremili su član žirija „Operacije trijumf” Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava, dok su Aninu pesmu koja će se najverovatnije zvati „Mrzim spore stvari” uradili Miro Buljan i Neno Ninčević.
- Oduvek sam htela da idem na „Doru”. To mi je zaista izazov. Želim se što bolje spremiti. Imam jako dobru pesmu, veoma sam zadovoljna. I, naravno, volela bih da odem na „Evroviziju” – rekla je za „Blic” Ana Bebić.
Kada je u pitanju „Beovizija”, konkurs traje još nekoliko nedelja, a Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion”, kaže da će u toku ove nedelje doneti odluku koji će studenti iz Srbije dobiti priliku da se bore za odlazak na „Evroviziju”.
- Na „Beoviziji” ćemo najverovatnije učestvovati sa dve, ako ne i tri pesme. U planu nam je da se većina studenata iz Srbije takmiči. Sve zavisi od pesama - objašnjava Stamenković, a mi podsećamo da su iz Srbije tokom serijala jak utisak ostavili Đorđe, Sajko, Milica, Danijel…
Nina Petković bi bila logičan izbor za Crnu Goru, ali se još uvek ne znaju tačni uslovi takmičenja u ovoj zemlji. Prošle godine predstavnik se birao na „Monteviziji”, a ove godine postoji mogućnost da stručni žiri odabere pevača koji će otići u Moskvu.
Takva praksa se, recimo u Bosni, koristi već dugo, te je takođe neizvesno da li će pobednik „Operacije trijumf” Adnan Babajić dobiti priliku za odlazak na „Evroviziju”.
- Dok sam bio u kući, dobio sam informacije da sam izabran da predstavljam Bosnu na „Evroviziji”. Sada vidim da je to bio nesporazum. Ja bih zaista voleo da odem na „Evroviziju” - kaže Adnan.
Stamenković objašnjava da bi se rado odazvali na poziv.
- Ukoliko u Bosni i Hercegovini budu želeli pomoć od nas, mi smo radi da učestvujemo – rekao je Stamenković, a ako se u obzir uzme to da je članica bosanske delegacije na „Evroviziji” Ismeta Dervoz bila i u žiriju „Operacije trijumf” - ništa nije isključeno.
Za Makedonca Aleksandra Belova zato nema dileme. On će se u svojoj zemlji sigurno takmičiti na „Skoplje festivalu”, samo još nije odlučeno s kojom numerom.
- Drago mi je što sam dobio šansu da se takmičim i borim za to da svoju zemlju predstavljam na „Evroviziji”. Biće mi velika čast ako u Moskvi budem predstavljao Makedoniju - kaže Aleksandar za „Blic”.

Spotovi za Anu, Milicu i Danijela
Ana Bebić i Milica Majstorović u finalu „Operacije trijumf” premijerno su izvele pesme „Preživeću” i „Savršeni par”, a u toku su završne pripreme za Danijelovu pesmu „Javna tajna” koju je napravio Skaj Vikler tokom svog boravka na akademiji. Ove tri pesme će uskoro dobiti i spotove.
- Ono što je dobro je da su se posle samo jednog dana Anina i Milicina pesma vrte po celom regionu, te imaju više od pedeset hiljada poseta na „youtubu”, što pokazuje da već imamo dve zvezde, a nadam se da će i ostale nove pesme biti tako uspešne - kaže Stamenković.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

Svima je želja „Pesma Evrovizije“ Empty
PočaljiNaslov: Re: Svima je želja „Pesma Evrovizije“   Svima je želja „Pesma Evrovizije“ EmptySub Jan 10, 2009 1:31 pm

Pesme su im PREDOBRE po ceo dan mi se vrte u glavi.. :D
Nazad na vrh Ići dole

Svima je želja „Pesma Evrovizije“
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Cao svima!!!!!!!!!!!!!
» cao svima

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: