OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

Broj poruka : 1414
Godina : 29
Datum upisa : 22.11.2008

Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale Empty
PočaljiNaslov: Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale   Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale EmptyPon Jan 05, 2009 8:56 pm

Večeras su sve oči uprte u preostalih pet studenata i njihov nastup, posle kojeg ćemo dobiti prvu zvezdu...
Posle tri meseca u „Operaciji Trijumf“ u sinoćnom polufinalu, Akademiju je po odluci publike morala da napusti Ana Bebić, a preostalih pet studenata bore se za zvanje najboljeg i profesionalni album. Favoriti su Adnan Babajić i Vukašin Brajić, koji vode ispred Danijela, Aleksandra i Nine.

Aleksandar i Adnan pevali su sa starim rokerima Yu grupe, a sa frotmenom „Parnog valjka”, Akijem Rakimovskim, nastupili su Danijel i Vukašin.
Tokom emisije je vladalo ogromno uzbuđenje, ali i trema među izvođačima i voditeljima; bilo je simpatično videti Dragana Marinkovića Macu kako beži sa bine, jer je u izlasku pogrešio „tajming”.
Milan Kalinić je nakon Aninog i Nininog zajedničkog nastupa „zamotao“ Bebićkine noge, aludirajući na to da se na Akademiji skrivala, a to su potvrdili i članovi žirija.
Adnanov nastup je takođe bio posebno zapažen jer se sa pesmom „Dunavom šibaju vetrovi“ bacio u publiku, izazvavši pravu euforiju.
Na Gala večeri nastupili su i bivši ukućani pa su Đorđe Gogov, Nikola Sarić i Nikola Paunović pevali hitove Bilija Ajdola, a Milica, Sonja i Antonija su, sjajno izvele „Dont let go“ grupe „En Vog“.
Ipak najuzbudljiviji deo je bio kad je voditeljka Ana Mihajlovski čitala imena takmičara koji su dobili najviše glasova. Publika se uglavnom opredelila za Adnana Babajića, drugi je bio Vukašin, treći Danijel, četvrti Aleksandar, a jedina devojka u finalu je Nina Petković.
Ana Bebić, najlepša studentkinja, ostala je bez šanse, ali nije klonula duhom: rekla je da bi volela da nastavi karijeru u nekom pop-roku, „jer voli da skače i da se iživljava po sceni”.
Večeras su sve oči uprte u preostalih pet studenata i njihov nastup, posle kojeg ćemo dobiti prvu zvezdu „Operacije trijumf“.

Ko je šta pevao u polufinalu
Nina – „Nothing compers to you“ (Šinejd O’Konor),
Aleksandar – „Mornar“ (Yu grupa) i „Ti si mi u krvi“ (Zdravko Čolić),
Ana – „Sing it back“ / „Familiar feeling“ (Moloko),
Vukašin – „Ugasi me“ (Aki Rahimovski) i „Angie“
(Robi Viliams),
Adnan – „Tempera“ (Džiboni) i „Dunavom još šibaju vetrovi“ (Yu grupa),
Danijel – „Strah me da te volim“ (Mata Hari) i „Kada me dotakne“ (Aki Rahimovski), Ana i Nina – „Tek je 12 sati“ / „Sve bih dala da znam“ (E.T.).
Nazad na vrh Ići dole
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale Empty
PočaljiNaslov: Re: Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale   Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale EmptyPon Jan 05, 2009 9:33 pm

Anee je na neposten nacin ispala.. :(
Nazad na vrh Ići dole

Ana Bebić ispala iz Trijumfa, večeras finale
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ana izostaje iz „Trijumfa“
» Ma, svi se pale na Anu Bebić!
» Ana Bebić - Slike
» Finale bez svetskih zvezda
» Veliko finale na Badnje vece