× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Sre Dec 31, 2008 5:12 pm | |
| Mića Pajević, profesor pevanja u „Operaciji Trijumf", za Press tvrdi da većina srpskih estradnih zvezda o pevanju nema pojma!
Jedan od stručnjaka koji muzičke talente u rijaliti-šou „Operacija Trijumf" uči kako se postaje svetska zvezda, čuveni profesor muzike Milojko Mića Pajević, ocenio je za Press pevanje nejpoznatijih ovdašnjih estradnih zvezda.
Kroz Pajevićevu školu pevanja (pre „Operacije Trijumf") prošlo je, ni manje - ni više, 88 pevača i pevačica koji danas takoreći čine vrh domaće estradne scene, a pored „estradnjaka" profesor Pajević radio je i s velikim brojem pravoslavnih sveštenika, podučavajući ih crkvenom pevanju.
- I slona mogu da naučim da peva, ali ne mogu da napravim od njega pevača ako nema srce i dušu - kaže za Press Pajević. - Naravno, neophodno je da pevač ima sluh, ritam i glas. Većina pevača, naročito narodnjaka, ima glas u rasponu od jedva pet tonova. Iškolovati takav glas da može da peva u rasponu od dve oktave zaista je veliki posao, ali i stravičan dobitak za onoga ko živi od svog glasa.
Pajević smatra da će „loš glas" srpske estrade trajati sve dok pevači, posebno pevačice, više ulažu u svoju garderobu nego u časove pevanja.
Tijana Dapčević
Ima lep glas, muzikalna je, svira violončelo, ali glas joj nije kultivisan. Glas ne treba da vlada nad pevačicom.
Seka Aleksić
Seka peva uživo i peva često. Ali, ako ne bude učila pevanje, pitanje je koliko će da traje. Pet godina je puna kapa.
Romana
Ima prilično kvalitetan glas, lepu boju, ali očajne pesme.
Ivana Negativ
Jedna od najboljih srpskih pevačica.
Lepa Brena
Breni bih dao četvorku. Korektno peva, ništa ekskluzivno, ništa za padanje u nesvest, ali korektno. Traje.
Ceca Ražnatović...
Ona je megazvezda, posebna vrsta pevačice, i zato je ne bih komentarisao
Željko Joksimović...
Muzikalan je, ali njegov raspon glasa nije bogzna šta. Ide u okviru jedne oktavice. Kod njega fali temperament i nema tu forcu koja će da ga ponese. Da je pesmu „Lane moje" pevao Toše Proeski, bila bi svetski hit
Leontina
Mogla je da bude svetska pevačica da je malo kultivisala glas. Teško ju je slušati jer peva mnogo visoko. Možete da odslušate dve pesme, i to vam je dosta.
Vesna Đogani
Dolazila je kod mene skoro godinu dana. Imala je u glasu oktavu, nešto smo proširili, ali je stvar kompozitora da li će iskoristi to što je ona naučila.
Ana Stanić
Ona peva napolitanske arije, a na jednom javnom času u mojoj klasi pevala je ariju Rosine. Kod nje se čuje disanje dok peva, ali to je njen stil. Rekla mi je da imitira neku pevačicu koja je njen idol.
Nives Celzijus
Nives je uzela petnaestak časova i za nju mogu samo da kažem da ima milozvučan glasić, i ništa preko toga.
Goca Tržan
Kako Goca peva, tako može i bilo ko sa ulice. Nema kultivisan glas. Od prve do poslednje note na koncertu peva falš. Čista jedinica.
Jelena Karleuša...
Karleuša zaslužuje čistu nulu. To je jedan infantilan glasić, bez trunke emocija, bez trunke kvaliteta
Vlado Georgiev...
Ima fenomenalne kompozicije, ali nije pevač
Danijela Vranić...
Kod mene je dolazila godinu i po dana i uspeli smo da joj oblikujemo glas. Ona sada ima izbrušen glas, kao dijamant | |
|
IWA~love girl... Admin
Broj poruka : 530 Godina : 28 Location : U MiLoShEwIm MiSlImA... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Sub Jan 10, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Ned Jan 11, 2009 3:10 pm | |
| - IWA~love girl... ::
- hahaha,zanimljiwo
| |
|
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Ned Jan 11, 2009 4:56 pm | |
| da ali ipak on je SUPER dedica i mislim da je dobro rekao za Karleusu | |
|
lol!girl Ulazis na akademiju
Broj poruka : 19 Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Ned Jan 11, 2009 7:37 pm | |
| | |
|
♥ Volim te Sajko ♥ najveci fan publike
Broj poruka : 1024 Location : Sa Sajkom na Havajima :D Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Pon Jan 12, 2009 11:12 am | |
| Totalno se s njim slazem i ako pola njih ne znam.. :P:P | |
|
lol!girl Ulazis na akademiju
Broj poruka : 19 Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Pon Jan 12, 2009 5:16 pm | |
| osim onog sa zeljkom joksimovicem svidjaju mi se sve njegove pesme.. | |
|
LoVe OT Ulazis na akademiju
Broj poruka : 68 Godina : 28 Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... Pon Jan 12, 2009 8:52 pm | |
| extra! sve je pogodio...Msm, sem onog da dolaze na casove, to nije morao da pogadja...xexe | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mica Pajevic - pola estrade nezna da peva! Ko je kakav, procitajte... | |
| |
|