Gost „Operacije Trijumf", grčka zvezda Sakis Ruvas, nakon rođenja ćerke kaže da namerava da zasnuje pravu porodicu.
Velika grčka zvezda Sakis Ruvas 2008. godinu pamtiće po tri velika uspeha - po drugi put je izabran za predstavnika Grčke na „Evroviziji", snimio je film „Duress" sa kojim počinje da gradi holivudsku glumačku karijeru i - postao je otac. Pred gostovanje u rijaliti šou programu „Operacija Trijumf", Sakis Ruvas naveo je da je rođenje deteta najdivnija stvar koja mu se ikada dogodila:
- Prisustvovao sam rođenju deteta, to je prelep osećaj. Dete je nešto najdivnije što mi se desilo. Ceo život mi se promenio, sad sam pred mnogim izazovima i suočen sam sa novim obavezama, ali osećam konstantnu sreću. Više bih voleo da ćerka liči na majku nego na mene - rekao je Sakis na jučerašnjoj konferenciji za štampu u studiju „Operacije Trijumf".
Na pitanje da li namerava da pred oltar odvede majku svog deteta, top model Kaću Zigeli, odgovara:
- Ne planiram da se oženim sada, možda ću to uraditi posle „Evrovizije"!
Sakis Ruvas sve više pažnje posvećuje glumačkoj karijeri. U grčkom filmu „Alter ego" tumači lik pevača koji upada u razne nevolje sa svojom devojkom, a pre četiri meseca u Los Anđelesu snimio je film „Duress". Ruvas je rekao da je rad u Holivudu predstavljao profesionalni izazov:
- Novi film je potpuno drugačiji. Reč je o psihološkom trileru, koji je bio veliki izazov za mene. U tom ostvarenju glavnu ulogu tumači fenomenalni Martin Donovan. U ovom filmu ja sam ubica - rekao je Ruvas.
Za „Evroviziju", koja je ove godine održana u srpskoj prestonici, Ruvas je rekao da je najbolja do sada. Za nastup na ovom takmičenju, čiji je sledeći domaćin Moskva, pripremio je tri pesme.
- Voleo bih da „Evroviziju" vratim u Atinu - poručuje Ruvas.
Pre četiri godine, na svom prvom nastupu na „Evroviziji", Sakis Ruvas upoznao je predstavnika Srbije Željka Joksimovića, koga namerava da poseti dok je u Beogradu.
- Radujem se susretu sa njim. Željko pravi odličnu muziku, izvanredan je pevač, pa se nadam da ćemo u budućnosti sarađivati.
Ruvas je najavio i veliki beogradski koncert:
- Pre nekoliko godina bilo je dogovora da nastupam u Beogradu, ali nešto loše se desilo u organizaciji. Baš sam se radovao tom koncertu. Sada sam prilično siguran da ću nastupiti u Beogradu, ali posle „Evrovizije" - rekao je grčki superstar.
Belov je dobro „odšejkovao"
Hit „Shake it", kojim je osvojio treće mesto na „Evroviziji" pre četiri godine, Sakis Ruvas juče je otpevao sa studentom „Operacije Trijumf" Aleksandrom Belovim.
- Aleksandar je veoma prijatan momak i veoma dobro je „odšejkovao" - rekao je Ruvas.
Grčkoj zvezdi nisu nepoznanica rijaliti šou programi poput „Operacije Trijumf", jer je on domaćin sličnog grčkog šoua „X faktor", u kom će dočekati novu 2009.
- U novogodišnjoj noći vodiću i nastupaću u emisiji „X faktor". Posle toga idem u klub u kom ću nastupati do šest ujutru - dodao je on.
Obrade su OK
Ruvas ne zamera srpskim kolegama koji su obradili mnoge njegove hitove.
- Nemam ništa protiv toga što se moje pesme obrađuju u Srbiji. Odlično je to što lepe pesme putuju svetom. Mada, priznajem da nisam čuo nijednu obradu svoje pesme - rekao je pevač.