OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Šic, Maco!!!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

Broj poruka : 1414
Godina : 29
Datum upisa : 22.11.2008

Šic, Maco!!! Empty
PočaljiNaslov: Šic, Maco!!!   Šic, Maco!!! EmptyNed Dec 28, 2008 5:46 pm

Voditelj "Operacije Trijumf" Dragan Marinković pokušao da se oženi Milicom, sekretaricom "Emoušna", i popio pedalu

Dragan Marinković, u narodu poznatiji kao Maca, član voditeljskog četverca "Operacije Trijumf", zaljubljen je do ušiju u sekretaricu "Emoušna", izvesnu Milicu, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora bliskog ovoj produkciji. Marinković je, naime, odavno zapazio simpatičnu sekretaricu, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će doći do prosidbe, budući da je svima u produkciji poznato da se radi o devojci koja već živi u višegodišnjoj vanbračnoj zajednici, kaže naš izvor i dodaje:

- Maca je već duže vreme zaljubljen, i na sve moguće načine pokušava da osvoji Milicu iako zna da nije slobodna. Pre nekoliko dana Marinković je došao u "Emoušnov" restoran i sa sobom poveo kumove i matičara te, u nameri da se oženi njome, pripremio prstenje. Bila je to neviđeno smešna scena, a Milica nije želela ni da ga pogleda, što je Macu dodatno iznerviralo. Prilično je upućen u celu situaciju i zna da devojka ne želi ništa s njim, ali i pored toga konstantno nasrće na nju, a nije retkost ni da je javno proziva na Gala večerima "Operacije Trijumf".

U nameri da čujemo i Marinkovićevu stranu priče, pozvali smo ga i zamolili za komentar, a on nam je rekao:
- Janko voli Milicu (Tipsarević u reklami - prim. aut.), a ja volim Ivicu i Maricu! Kao mali sam bio zaljubljen u sedam sekretara Skoja, ali budući da smo raskrstili s komunistima, tako sam i ja završio i sa sekretarima, ali bogami i sa sekretaricama!
Nazad na vrh Ići dole
sweety girl
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju

Broj poruka : 10
Datum upisa : 12.12.2008

Šic, Maco!!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Šic, Maco!!!   Šic, Maco!!! EmptyUto Dec 30, 2008 11:02 pm

hehehehe budalla
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima