| Besna Sonja htela da prebije Danijela | |
|
+8Paunovicka Nikola P. grlfriends -ThE-bElLiSsImA-FAN Dora_95 ♥ Volim te Sajko ♥ *VuKi* StAr* !*SaJkO eS Mi ViDa*! × Karla × 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pet Dec 19, 2008 5:41 pm | |
| Na akademiji „Operacije trijumf” umalo nije izbila tuča između Sonje Bakić i Danijela Pavlovića. Sonja i Danijel posvađali su se na času pevanja zbog muzike i iako je sve to u početku delovalo bezazleno, Sonja je u jednom trenutku fizički nasrnula na Danijela, koji ju je bezuspešno gurao od sebe. Sve je počelo kada su studentkinje i Danijel kod profesora Pajevića zajedno određivali tonalitet pesme „Čuvam te”. Danijel se nije složio sa Nininim i Sonjinim mišljenjem, Sonja je htela da ga ubedi da greši, ali on joj je doviknuo: - Ćuti ti! Ti ne znaš gde si šuplja! Ne blamiraj se! - vikao je Danijel, a Sonja je skočila sa stolice ko oparena. - Dođi ‘vamo, priđi ‘vamo!!! - uzvikivala je Sonja dok je besno prilazila Danijelu koji je u sekundi ustao sa đačke stolice. - Imaćeš problema, Sonja, nemoj to da radiš - pokušavao je da je smiri Danijel, ali Sonja ga je već uhvatila za ruke, počela da ga gura i u jednom trenutku mu je grubo skinula kačket sa glave. - Još jednom mi se obrati samo! - pretila je Sonja, držeći ga čvrsto, dok ju je Danijel gurao od sebe. - Skloni se, skloni se, kretenušo jedna retardirana, skloni se od mene - uzvikivao je bespomoćno Danijel, dok su Nina i profesor Pajević pritrčali kako bi ih razdvojili. Sonja je kiptela od besa i u svakom trenutku se činilo da će da prebije Danijela. - Čekam da se smiriš jer mi ništa ne možeš - vikala je Sonja koju su zadržavali Nina i profesor. - Pa… ko je koga prvi napao? Ti si mene napala! - branio se Danijel. Posle nekoliko minuta kada su se stišale strasti, Sonja je besno uzviknula: - Imam nedelju dana da ga prebijem, a nisam jedina koja to želi! Zbog ove žučne svađe, Sonja i Danijel su kasnije tog dana kažnjeni. Svi studenti osim njih, te večeri su otišli na žurku magazina „Svet”, a Danijel i Sonja, koji su se na kraju i pomirili, ostali su u kući sami i vreme su prekratili igrajući zanimljive geografije.
Spava sam u sobi Pošto se broj studenata u kući skoro prepolovio, te ima dovoljno mesta i u jednoj i u drugoj sobi, svi studenti su se dogovorili da spavaju u ženskoj sobi kako bi bili zajedno. Iz ove priče jedini je izuzet Danijel, koji je ostao da spava sam u muškoj sobi. | |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pet Dec 19, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 1:11 pm | |
| | |
|
| |
*VuKi* StAr* Ulazis na akademiju
Broj poruka : 86 Godina : 28 Datum upisa : 24.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 3:24 pm | |
| gledala sam ovo umirala sam od smeha | |
|
| |
× Karla × moderator
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 4:59 pm | |
| ja to nisam gledala jer sam bila na božičnoj predstavi..jel ima video na int? | |
|
| |
♥ Volim te Sajko ♥ najveci fan publike
Broj poruka : 1024 Location : Sa Sajkom na Havajima :D Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 5:11 pm | |
| Ja mislim da ima na youtube nezz... I ja sam gledala,a nisu isli na onu zabavu ono nes one seljacke novine neke... A i ako ga mrzim malo je grubo sto sam spava... :(:D | |
|
| |
× Karla × moderator
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 5:13 pm | |
| je baš mi je jadno što priča kak je lijepo spavat sam u sobi. msm meni je super u društvu,a vidim on baš i nije društven... | |
|
| |
Dora_95 Publika misli da si super
Broj poruka : 217 Godina : 29 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 5:58 pm | |
| Nisam gledala , samo sam gledala deo kada nisu mogli na svetovu zurku....a ko Danijela ne zeli da tuce...... | |
|
| |
-ThE-bElLiSsImA-FAN Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 691 Godina : 29 Location : na gali-OT Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 6:45 pm | |
| hehe.....strasno smjesno.............. | |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 8:07 pm | |
| - *VuKi* StAr* ::
- gledala sam ovo umirala sam od smeha
| |
|
| |
Paunovicka moderator
Broj poruka : 375 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Sub Dec 20, 2008 9:45 pm | |
| Gledala sam i drago mi je....Trebao bi malo da razmisli pa bi mozda video da je visak u kuci | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pon Dec 22, 2008 4:52 pm | |
| - Paunovicka ::
- Gledala sam i drago mi je....Trebao bi malo da razmisli pa bi mozda video da je visak u kuci
| |
|
| |
× Karla × moderator
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pon Dec 22, 2008 4:54 pm | |
| pogledala sam na videu...haha | |
|
| |
sweety girl Ulazis na akademiju
Broj poruka : 10 Datum upisa : 12.12.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pon Dec 22, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Pon Dec 22, 2008 10:14 pm | |
| Trebalo je da ga ubije samo tako!!!! | |
|
| |
LoVe OT Ulazis na akademiju
Broj poruka : 68 Godina : 28 Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela Ned Dec 28, 2008 9:10 pm | |
| MRZIM DANIJELA! Sonja je extra postupila i i ja bih tako!!! Msm, KO NE BI? GRRRRRRRRRR I HATE DANIJEL!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Besna Sonja htela da prebije Danijela | |
| |
|
| |
| Besna Sonja htela da prebije Danijela | |
|