| Pobediće Adnan ili Sajko | |
|
+6!*SaJkO eS Mi ViDa*! ♥ Volim te Sajko ♥ *AnA BeBiĆ - AnChI* ♥♥Kaca♥Nikola P.♥ IWA~love girl... ~HSM~i~Twilight~fan~ 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 5:33 pm | |
| Nikola je za malo izgubio bitku od Ane Bebić, jer je za njegov ostanak u kući glasalo 47,1 odsto gledalaca, a za Anin 52,9 odsto. - Prezadovoljan sam svojim boravkom u kući. Nominovan sam skoro svake nedelje, a izdržao sam sedamdeset dana. To je uspeh! Imao sam osećaj da ću da izađem - počinje priču za „Blic" student koji je zaista od početka bio na meti žirija. Čak su mu jednom rekli da od njega nikada neće postati zvezda.
- Ta izjava mi je dala vetar u leđa i volju da budem bolji - kaže on i napominje da će i posle akademije ići na časove plesa i pevanja kako bi se usavršio.
Njega su stalno spasavali studenti, a Nikoli je bilo malo krivo što ga od osam nominacija nijednom nisu spasli profesori. - Malo mi je smešno što je direktor rekao da bi me spasao sada kada sam već ispao. Ali dobro, posle gala večeri mi je objasnio zašto me nisu spasavali.
Pored toga što će biti upamćen po mnogobrojnim nominacijama, nikako nije mogao da nađe zajednički jezik sa Danijelom. - Danijela sam upoznao na kastingu i od početka se nismo slagali. Jednostavno je tako. Prijatelji nikada nismo ni bili, jesmo kolege i sigurno ga neću iskulirati kada ga vidim. Ako bude trebalo, sarađivaćemo, zašto da ne. Kao muzičara ga cenim, ali kao osoba sa kojom živim u kući... uh!
A kao što je Nikoli bila rezervisana klupa za nominovane, tako je i Aleksandar večiti favorit. - Jedino on ni sa kim iz kuće nije imao sukob. On je povučen, ali nije taktičar. Zaista je zaslužio da bude favorit - ističe Nikola koji misli, da uprkos tome, Aleksandar neće biti pobednik.
- Pobediće neko za koga se najmanje nadamo. Mislim da će pobediti ili Adnan ili Nikola Sarić. Ja zaista ne mogu da se odlučim ko je moj favorit. Svi su dobri - iskren je mladi Kragujevčanin koji bi od sadašnjih nominovanih, Vukašina i Nikole, sačuvao svog dobrog prijatelja.
- Da Vukašin nije izbacio Đoleta ranije, mislio bih da Sajko sto odsto ostaje. Sada više ne znam, Vukašin je ubica favorita. Ja bih voleo da ostane Vukašin. Jednostavno se mi više i bolje znamo. Ma celo leto pre ulaska u kuću proveli smo zajedno - ne krije Nikola koji se pre nekoliko dana i posvađao sa Vukašinom, ali kaže da to nije poremetilo njihove odnose. Kada su ljubavne čarke u pitanju, Nikola kaže da nije istina da su svi zaljubljeni u Anu Bebić.
- Ana je zaista jedna dobra devojka i sve nas gleda kao braću. Siguran sam da niko nije zaljubljen u nju, a ona i ja smo zaista samo dobri prijatelji - kaže Nikola, a na konstataciju da se čini da su Aleksandar i Nina zaljubljeni jedno u drugo, kaže kroz smeh:
- Ma ništa od toga! Aleksandar ima svoj harem od šest žena. Ove tri što su u kući (Ana, Nina, Sonja) i druge tri koje su uključene u projekat. A ne smem da vam kažem koje su te, šminkerke, frizerke... Ništa vi ne znate - zaključuje Nikola koji bi po izlasku iz kuće trebalo da snimi duetsku pesmu sa rođenim bratom Rajkom, koja će se naći na novom albumu njegovog brata. | |
|
| |
IWA~love girl... Admin
Broj poruka : 530 Godina : 28 Location : U MiLoShEwIm MiSlImA... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 8:03 pm | |
| ma NNIKOLA JE CAR!toliko je dobra i iskrena osoba da je to newerowatno! | |
|
| |
♥♥Kaca♥Nikola P.♥ Ulazis na akademiju
Broj poruka : 78 Godina : 31 Location : U tvojim mislima.... Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
*AnA BeBiĆ - AnChI* moderator
Broj poruka : 897 Godina : 28 Location : Ja i Sajko pleshemo u havajskim odelima na pustom ostrvu pored Ane B. i Nikole P. Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 8:33 pm | |
| Ma Sajko će pobediti,nema shta! | |
|
| |
♥ Volim te Sajko ♥ najveci fan publike
Broj poruka : 1024 Location : Sa Sajkom na Havajima :D Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 9:04 pm | |
| Citala sam to prije 2-3 min.. Sajko the winer... :D | |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Sre Dec 10, 2008 10:27 pm | |
| nas mi je zao Pidze...a sajko pobedjuje! | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| |
| |
Dora_95 Publika misli da si super
Broj poruka : 217 Godina : 29 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Čet Dec 11, 2008 6:48 pm | |
| Ne bih volela da pobedi ni Sajko ni Adnan Po meni Vukasin treba da pobedi | |
|
| |
-ThE-bElLiSsImA-FAN Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 691 Godina : 29 Location : na gali-OT Datum upisa : 15.11.2008
| |
| |
♥ Volim te Sajko ♥ najveci fan publike
Broj poruka : 1024 Location : Sa Sajkom na Havajima :D Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Čet Dec 11, 2008 8:05 pm | |
| Pa tako mislite zato sto vam je Wuki fan.. :P A po meni je Sajko pobjednik... | |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Čet Dec 11, 2008 8:53 pm | |
| Bez obzira,bili mi njegovi fanovi ili ne,sto se tice muzike,talenta i sposobnosti,on bi trebalo da pobedi! | |
|
| |
Dora_95 Publika misli da si super
Broj poruka : 217 Godina : 29 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Čet Dec 11, 2008 9:46 pm | |
| - Angie♥♥♥Vukasina ::
- Bez obzira,bili mi njegovi fanovi ili ne,sto se tice muzike,talenta i sposobnosti,on bi trebalo da pobedi!
Pa bas to...Sajko nije talentovan kao Vukasin | |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Čet Dec 11, 2008 10:22 pm | |
| owako Nikola je CAR i najbolji cowek na swetu swe kaze iskreno i nista nesakriwa | |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko Pet Dec 12, 2008 12:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko | |
| |
|
| |
| Pobediće Adnan ili Sajko | |
|