OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Pobediće Adnan ili Sajko

Ići dole 
+6
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
♥ Volim te Sajko ♥
*AnA BeBiĆ - AnChI*
♥♥Kaca♥Nikola P.♥
IWA~love girl...
~HSM~i~Twilight~fan~
10 posters
AutorPoruka
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Godina : 29
Datum upisa : 15.11.2008

Pobediće Adnan ili Sajko Empty
PočaljiNaslov: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 5:33 pm

Nikola je za malo izgubio bitku od Ane Bebić, jer je za njegov ostanak u kući glasalo 47,1 odsto gledalaca, a za Anin 52,9 odsto.
- Prezadovoljan sam svojim boravkom u kući. Nominovan sam skoro svake nedelje, a izdržao sam sedamdeset dana. To je uspeh! Imao sam osećaj da ću da izađem - počinje priču za „Blic" student koji je zaista od početka bio na meti žirija.
Čak su mu jednom rekli da od njega nikada neće postati zvezda.

- Ta izjava mi je dala vetar u leđa i volju da budem bolji - kaže on i napominje da će i posle akademije ići na časove plesa i pevanja kako bi se usavršio.

Njega su stalno spasavali studenti, a Nikoli je bilo malo krivo što ga od osam nominacija nijednom nisu spasli profesori.
- Malo mi je smešno što je direktor rekao da bi me spasao sada kada sam već ispao. Ali dobro, posle gala večeri mi je objasnio zašto me nisu spasavali.

Pored toga što će biti upamćen po mnogobrojnim nominacijama, nikako nije mogao da nađe zajednički jezik sa Danijelom.
- Danijela sam upoznao na kastingu i od početka se nismo slagali. Jednostavno je tako. Prijatelji nikada nismo ni bili, jesmo kolege i sigurno ga neću iskulirati kada ga vidim. Ako bude trebalo, sarađivaćemo, zašto da ne. Kao muzičara ga cenim, ali kao osoba sa kojom živim u kući... uh!

A kao što je Nikoli bila rezervisana klupa za nominovane, tako je i Aleksandar večiti favorit.
- Jedino on ni sa kim iz kuće nije imao sukob. On je povučen, ali nije taktičar. Zaista je zaslužio da bude favorit - ističe Nikola koji misli, da uprkos tome, Aleksandar neće biti pobednik.

- Pobediće neko za koga se najmanje nadamo. Mislim da će pobediti ili Adnan ili Nikola Sarić. Ja zaista ne mogu da se odlučim ko je moj favorit. Svi su dobri - iskren je mladi Kragujevčanin koji bi od sadašnjih nominovanih, Vukašina i Nikole, sačuvao svog dobrog prijatelja.

- Da Vukašin nije izbacio Đoleta ranije, mislio bih da Sajko sto odsto ostaje. Sada više ne znam, Vukašin je ubica favorita. Ja bih voleo da ostane Vukašin. Jednostavno se mi više i bolje znamo. Ma celo leto pre ulaska u kuću proveli smo zajedno - ne krije Nikola koji se pre nekoliko dana i posvađao sa Vukašinom, ali kaže da to nije poremetilo njihove odnose.
Kada su ljubavne čarke u pitanju, Nikola kaže da nije istina da su svi zaljubljeni u Anu Bebić.

- Ana je zaista jedna dobra devojka i sve nas gleda kao braću. Siguran sam da niko nije zaljubljen u nju, a ona i ja smo zaista samo dobri prijatelji - kaže Nikola, a na konstataciju da se čini da su Aleksandar i Nina zaljubljeni jedno u drugo, kaže kroz smeh:

- Ma ništa od toga! Aleksandar ima svoj harem od šest žena. Ove tri što su u kući (Ana, Nina, Sonja) i druge tri koje su uključene u projekat. A ne smem da vam kažem koje su te, šminkerke, frizerke... Ništa vi ne znate - zaključuje Nikola koji bi po izlasku iz kuće trebalo da snimi duetsku pesmu sa rođenim bratom Rajkom, koja će se naći na novom albumu njegovog brata.
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

Broj poruka : 530
Godina : 28
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 8:03 pm

ma NNIKOLA JE CAR!toliko je dobra i iskrena osoba da je to newerowatno!
Nazad na vrh Ići dole
http://forumzatinejdzere.2forum.biz
♥♥Kaca♥Nikola P.♥
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
♥♥Kaca♥Nikola P.♥

Broj poruka : 78
Godina : 31
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 8:27 pm

Da bas tako!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*AnA BeBiĆ - AnChI*
moderator
moderator
*AnA BeBiĆ - AnChI*

Broj poruka : 897
Location : Ja i Sajko pleshemo u havajskim odelima na pustom ostrvu pored Ane B. i Nikole P.

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 8:33 pm

Ma Sajko će pobediti,nema shta!
Nazad na vrh Ići dole
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 9:04 pm

Citala sam to prije 2-3 min..
Sajko the winer... :D
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 10:27 pm

nas mi je zao Pidze...a sajko pobedjuje!
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptySre Dec 10, 2008 10:37 pm

Joj i ja molim Boga da pobedi!!!!!!!!!!! Pobediće Adnan ili Sajko 937484
Nazad na vrh Ići dole
Dora_95
Publika misli da si super
Dora_95

Broj poruka : 217
Datum upisa : 16.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 6:48 pm

Ne bih volela da pobedi ni Sajko ni Adnan neeee
Po meni Vukasin treba da pobedi ahaaa
Nazad na vrh Ići dole
-ThE-bElLiSsImA-FAN
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
-ThE-bElLiSsImA-FAN

Broj poruka : 691

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 6:50 pm

Dora_95 ::
Ne bih volela da pobedi ni Sajko ni Adnan neeee
Po meni Vukasin treba da pobedi ahaaa
Nazad na vrh Ići dole
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 8:05 pm

Pa tako mislite zato sto vam je Wuki fan.. :P
A po meni je Sajko pobjednik...
Nazad na vrh Ići dole
Angie♥♥♥Vukasina
Angie♥♥♥Vukasina

Broj poruka : 327
Datum upisa : 17.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 8:53 pm

Bez obzira,bili mi njegovi fanovi ili ne,sto se tice muzike,talenta i sposobnosti,on bi trebalo da pobedi!
Nazad na vrh Ići dole
Dora_95
Dora_95

Broj poruka : 217
Datum upisa : 16.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 9:46 pm

Angie♥♥♥Vukasina ::
Bez obzira,bili mi njegovi fanovi ili ne,sto se tice muzike,talenta i sposobnosti,on bi trebalo da pobedi!

Pa bas to...Sajko nije talentovan kao Vukasin ahaaa
Nazad na vrh Ići dole
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyČet Dec 11, 2008 10:22 pm

owako Nikola je CAR i najbolji cowek na swetu swe kaze iskreno i nista nesakriwa
Nazad na vrh Ići dole
Angie♥♥♥Vukasina
Angie♥♥♥Vukasina

Broj poruka : 327
Datum upisa : 17.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko EmptyPet Dec 12, 2008 12:55 am

Svaka mu cast,stvarno...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pobediće Adnan ili Sajko   Pobediće Adnan ili Sajko Empty

Nazad na vrh Ići dole

Pobediće Adnan ili Sajko
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Nominovani Adnan i Milica