OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Milica i Nina pevale zajedno

Ići dole 
+2
♥ Volim te Sajko ♥
$zmaj$
6 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Milica i Nina pevale zajedno Empty
PočaljiNaslov: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptySub Dec 06, 2008 3:33 pm

Nakon što je Đorđe Gogov ušao u studio akademije „Operacije trijumf” da snima pesmu za prvu kompilaciju hitova takmičara, na red je došla i druga ne tako davno izbačena ukućanka Milica Majstorović. Ona je preksinoć posetila kuću na Košutnjaku kako bi probala numeru, te je dobila priliku da se vidi sa Danijelom i Ninom. - Trenutno studenti svako veče idu u studio zbog pesama za kompilaciju. Plan je da se za svakoga urade pesme različitog žanra, pa kako kome odgovara. Ja sam u četvrtak uveče probala jednu divnu ljubavnu pesmu u pop fazonu koja mi se mnogo svidela, a uradili su je Marko Kon i Kobac. Ipak, sve je podložno promenama i ko zna koja će mi pesma pripasti na kraju. Istu tu pesmu je probao i Danijel, samo u muškom vokalu - priča za „Blic” Milica i dodaje da joj je veoma drago što se bar na tren vratila u kuću.
- U studiju sam bila zajedno sa Ninom i Danijelom i baš sam se obradovala. Nisam smela da im otkrivam informacije iz spoljnog sveta, ali smo se lepo ispričali o dešavanjima iz kuće. Ma, Danijel i ja smo pravili šou u studiju - dodaje ona.
Kada je u pitanju CD koji je Milici obećao Tonči Huljić po izlasku iz kuće, ona kaže da za to ima vremena.
- Mislim da će se više o tom albumu znati po završetku serijala, sada smo usredsređeni na kompilaciju.
Milica je zbog potreba snimanja trenutno u Beogradu, planira da tu nađe i stan, a kada je u pitanju Skaj Vikler sa kojim su je povezivali, te su svi mislili da je zaljubljena u njega, kaže:
- Ne, nismo zajedno (smeh). Družimo se, viđamo i to je sasvim normalno. Još se nismo dogovorili o muzičkoj saradnji zato što je Skaj mnogo zauzet. U mom ljubavnom životu nema ništa posebno, usredsređena sam na muzičku karijeru, ne želim da se vezujem za nekoga i da me to odvlači od muzike - zaključuje Milica.
Producentska kuća „Emotion” najverovatnije planira da realizuje ženski trio sastavljen od Nine, Ane i Milice.
- Njih dve veoma cenim i poštujem, ta ideja je skroz okej. Naravno da bi svi želeli solo karijeru, ali smatram da bi i taj trio bio odskočna daska.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptySub Dec 06, 2008 6:00 pm

Ma nek su se opet nasle.. :D
Drago mi je.. :D
Nazad na vrh Ići dole
-ThE-bElLiSsImA-FAN
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
-ThE-bElLiSsImA-FAN

Broj poruka : 691
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptySub Dec 06, 2008 6:47 pm

♥ Volim te Sajko ♥ ::
Milica i Nina pevale zajedno 11175
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptyPon Dec 08, 2008 4:02 pm

♥ Volim te Sajko ♥ ::
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

Broj poruka : 530
Godina : 28
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptyPon Dec 08, 2008 4:51 pm

jao,Micaaa!!!!samo nek je njoj super!mora wise da nadje nekog decka!moze oboje zajedno,sta~~!!!obozawam je
Nazad na vrh Ići dole
http://forumzatinejdzere.2forum.biz
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno EmptyPon Dec 08, 2008 10:52 pm

jao....bas mi drago.....extra...tnx!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Milica i Nina pevale zajedno   Milica i Nina pevale zajedno Empty

Nazad na vrh Ići dole

Milica i Nina pevale zajedno
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ana/Nina
» Igor: Nina je moj tip
» Ivan Lenđer: Milica (OT) poznatija od mene!
» Milica čeka bivšeg dečka ili Skaja Viklera
» Milica OT: “Između Viklera I mene nema emocija!”

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: