OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Đorđe u studiju sa Nikolom

Ići dole 
+2
Nikola P. grlfriends
$zmaj$
6 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Đorđe u studiju sa Nikolom Empty
PočaljiNaslov: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptyPet Dec 05, 2008 7:05 pm

Nedavno izbačeni student Đorđe Gogov na nekoliko sati se vratio u kuću „Operacije trijumf”. Doduše, on nije imao priliku da se pozdravi sa aktuelnim takmičarima, ali je zato skoro dva sata proveo u studiju akademije, gde je zajedno sa Nikolom Sarićem isprobavao pesme. Studenti, inače, već nekoliko dana isprobavaju numere koje će se naći na prvoj kompilaciji koja bi trebalo da izađe do Nove godine. U studio su do sada ulazili Ana, Aleksandar, Danijel, Vukašin, a preksinoć su priliku dobili i Đorđe i Nikola Sarić. Njima su pesme pripremili Vlada Grajić Graja i Saša Milošević Mare, koji su zasluženi za čuvenu pesmu „Molitva”, kojom je Marija Šerifović pobedila na „Evroviziji”.
- Isprobavali smo dve pesme, a Mare i Graja su gledali kome koja više leži. Prva je u nekom mejnstrim rok fazonu, a druga je zamišljena kao elektronika sa gitarama, nešto poput mešavina novog albuma grupe „Van Gog”, „Linkin Park” i „Rammstein”. Oni su zadovoljni kako zvučimo i još se ne zna kome će koja pesma pripasti - otkriva Đorđe i napominje da je kompilacija u početnoj fazi.
Sa studentima će na prvoj kompilaciji sarađivati istaknuti autori poput Tončija Huljića, Marine Tucaković, Skaj Viklera, Marka Kona, Saše Miloševića, Vlade Grajića… Đorđu, koji je za sada jedini izbačeni ukućanin koji je ušao u kuću, veoma je drago što je imao priliku da vidi Sajka.
- Nažalost, nisam smeo da pričam sa Nikolom, ali baš sam se obradovao što sam ga video - kaže Đorđe koji se, kaže, ne bi bunio kada bi dobio priliku da se vrati u šou.
Inače, postoji mogućnost da će se u studiju akademije oprobati i izbačena takmičarka Milica Majstorović.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781
Godina : 28
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptyPet Dec 05, 2008 7:15 pm

bas super
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptyPet Dec 05, 2008 11:05 pm

extra
Nazad na vrh Ići dole
♥♥Kaca♥Nikola P.♥
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
♥♥Kaca♥Nikola P.♥

Broj poruka : 78
Godina : 31
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptySub Dec 06, 2008 12:03 am

Bas mi je drago!!!!
super!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptySub Dec 06, 2008 1:04 am

super
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Godina : 29
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom EmptyPon Dec 08, 2008 3:58 pm

E♥️X♥️T♥️R♥️A
Jedva cekam da cujem pesmu!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Đorđe u studiju sa Nikolom   Đorđe u studiju sa Nikolom Empty

Nazad na vrh Ići dole

Đorđe u studiju sa Nikolom
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Đorđe Gogov - Slike
» Đorđe Gogov: Milicu i mene niko nema u planu!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: