OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ

Ići dole 
+7
Paunovicka
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
-ThE-bElLiSsImA-FAN
Nikola P. grlfriends
*AnA BeBiĆ - AnChI*
× Karla ×
$zmaj$
11 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Empty
PočaljiNaslov: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 3:09 pm

Miloš Radulović (24), sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, preminuo juče po podne u Beogradu. Beživotno Miloševo telo pronašla njegova devojka oko 18 časova u porodičnoj kući u centru grada

Poznati tekstopisac Marina Tucaković i njen suprug, kompozitor Aleksandar Futa Radulović, doživeli su juče kasno po podne tešku porodičnu tragediju - njihov mlađi sin Miloš Radulović (24) umro je u porodičnoj kući u centru Beograda, najverovatnije od prekomerne upotrebe narkotika.

Mladićevo beživotno telo pronašla je njegova devojka oko 18 časova.

Kako Press saznaje iz izvora bliskog MUP-u, Miloš je juče po podne došao kući i zaspao u svojoj sobi. Oko 18 časova njegovo beživotno telo, koje je već bilo ukočeno i modro, pronašla je Miloševa devojka koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, a zatim i policiju.

Lekari su, nažalost, mogli samo da ustanove smrt, a telo mladića prebačeno je na VMA, gde će biti izvršena obdukcija i utvrđen tačan uzrok smrti. Policija zasad ispituje uzrok ove tragedije.

Prema tvrdnji istih izvora, na telu nesrećnog mladića nije bilo tragova nasilja.

Marina Tucaković i Futa Radulović su najpoznatiji par za pravljenje muzičkih hitova i potpisuju pesme naših najvećih estradnih umetnika: Cece Ražnatović, Ace Lukasa, Severine Vučković, Dare Bubamare, Željka Samardžića i mnogih drugih. Pored Miloša, Marina i Futa imaju još jednog, starijeg sina Milana Laću, koji je student režije na BK univerzitetu.

Ceca prva izjavila saučešće

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najbližih prijatelja i saradnika bračnog para Tucaković-Radulović, čim je saznala za tragičnu vest o Miloševoj smrti, došla je da izjavi saučešće. Ceca je, inače, veoma vezana za čitavu Marininu porodicu, a Marinin i Futin stariji sin Milan nedavno je režirao spot za duetsku pesmu "Ljubav za vreme ističe", koju je otpevala sa Oliverom Mandićem.

Odložen Gala koncert "Operacije Trijumf"

Zbog tragedije koja je snašla poznatu autorku, koja je inače i član žirija "Operacije Trijumf", sinoć nije održan Gala koncert, koji je pomeren za nedelju dana. Nominovani studenti Ana Bebić i Nikola Paunović do tada ostaju na akademiji, saopštila je produkcija "Emoušn".

- Produkcija "Operacije Trijumf" zatečena je vešću o ovoj tragediji. U ovom trenutku ne znamo više o okolnostima nesrećnog događaja. Čitav tim i žiri saosećaju s Marinom Tucaković i mislima smo uz nju - navode iz "Emoušna".
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

Broj poruka : 1414
Datum upisa : 22.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 3:31 pm

jadna žena....mislim da ti dijete umre tak........ Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
*AnA BeBiĆ - AnChI*
moderator
moderator
*AnA BeBiĆ - AnChI*

Broj poruka : 897
Godina : 28
Location : Ja i Sajko pleshemo u havajskim odelima na pustom ostrvu pored Ane B. i Nikole P.

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 3:33 pm

JJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooo bash mi je žao chula sam to sinoć ustvari jche popodne sam videla na oficijalnom sajtu za to!!!
Nazad na vrh Ići dole
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 3:52 pm

da i aj bas mi ej zaooo
Nazad na vrh Ići dole
-ThE-bElLiSsImA-FAN
Jedan od Miljenika pubilike
-ThE-bElLiSsImA-FAN

Broj poruka : 691
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 4:07 pm

Nikola P. grlfriends ::
da i aj bas mi ej zaooo
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 4:12 pm

bas mi je zao...........jadna zena.....................................al...........
Nazad na vrh Ići dole
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 5:37 pm

baš......................... UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ 87135
Nazad na vrh Ići dole
Paunovicka
moderator
moderator
Paunovicka

Broj poruka : 375
Datum upisa : 08.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 6:10 pm

Zao mi je.....U zadnje vreme svi umiru od narkotika.....
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 9:25 pm

bozhe
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 10:32 pm

Jadna Marina.............Jel ce ona i dalje biti u ziriju?
Nazad na vrh Ići dole
**Andrea**
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
**Andrea**

Broj poruka : 18
Datum upisa : 02.12.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 10:55 pm

Ne zamenice je nekim drugim......
Kako sam chula sin joj je konzumirao drogu i predozirao se i od toga je umro:-S!
jadna zena bash mi je zao:(
Nazad na vrh Ići dole
http://shkolaslavnih.dogoo.us
♥♥Kaca♥Nikola P.♥
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
♥♥Kaca♥Nikola P.♥

Broj poruka : 78
Godina : 31
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptyUto Dec 02, 2008 11:25 pm

Jaoooojjjj.....S T R A S N O!!!!
Od droge je umro....
I sta mu je to trebalo???
Jao Boze..jadni ljudi,a on najvise......
Nazad na vrh Ići dole
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ EmptySre Dec 03, 2008 4:15 pm

a kaj neće više bit u
žiriju???
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ   UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Empty

Nazad na vrh Ići dole

UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-