| UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ | |
|
+7Paunovicka !*SaJkO eS Mi ViDa*! -ThE-bElLiSsImA-FAN Nikola P. grlfriends *AnA BeBiĆ - AnChI* × Karla × $zmaj$ 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
$zmaj$ Admin
Broj poruka : 2102 Godina : 29 Location : OT Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 3:09 pm | |
| Miloš Radulović (24), sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, preminuo juče po podne u Beogradu. Beživotno Miloševo telo pronašla njegova devojka oko 18 časova u porodičnoj kući u centru grada
Poznati tekstopisac Marina Tucaković i njen suprug, kompozitor Aleksandar Futa Radulović, doživeli su juče kasno po podne tešku porodičnu tragediju - njihov mlađi sin Miloš Radulović (24) umro je u porodičnoj kući u centru Beograda, najverovatnije od prekomerne upotrebe narkotika.
Mladićevo beživotno telo pronašla je njegova devojka oko 18 časova.
Kako Press saznaje iz izvora bliskog MUP-u, Miloš je juče po podne došao kući i zaspao u svojoj sobi. Oko 18 časova njegovo beživotno telo, koje je već bilo ukočeno i modro, pronašla je Miloševa devojka koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, a zatim i policiju.
Lekari su, nažalost, mogli samo da ustanove smrt, a telo mladića prebačeno je na VMA, gde će biti izvršena obdukcija i utvrđen tačan uzrok smrti. Policija zasad ispituje uzrok ove tragedije.
Prema tvrdnji istih izvora, na telu nesrećnog mladića nije bilo tragova nasilja.
Marina Tucaković i Futa Radulović su najpoznatiji par za pravljenje muzičkih hitova i potpisuju pesme naših najvećih estradnih umetnika: Cece Ražnatović, Ace Lukasa, Severine Vučković, Dare Bubamare, Željka Samardžića i mnogih drugih. Pored Miloša, Marina i Futa imaju još jednog, starijeg sina Milana Laću, koji je student režije na BK univerzitetu.
Ceca prva izjavila saučešće
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najbližih prijatelja i saradnika bračnog para Tucaković-Radulović, čim je saznala za tragičnu vest o Miloševoj smrti, došla je da izjavi saučešće. Ceca je, inače, veoma vezana za čitavu Marininu porodicu, a Marinin i Futin stariji sin Milan nedavno je režirao spot za duetsku pesmu "Ljubav za vreme ističe", koju je otpevala sa Oliverom Mandićem.
Odložen Gala koncert "Operacije Trijumf"
Zbog tragedije koja je snašla poznatu autorku, koja je inače i član žirija "Operacije Trijumf", sinoć nije održan Gala koncert, koji je pomeren za nedelju dana. Nominovani studenti Ana Bebić i Nikola Paunović do tada ostaju na akademiji, saopštila je produkcija "Emoušn".
- Produkcija "Operacije Trijumf" zatečena je vešću o ovoj tragediji. U ovom trenutku ne znamo više o okolnostima nesrećnog događaja. Čitav tim i žiri saosećaju s Marinom Tucaković i mislima smo uz nju - navode iz "Emoušna". | |
|
| |
× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 3:31 pm | |
| jadna žena....mislim da ti dijete umre tak........ | |
|
| |
*AnA BeBiĆ - AnChI* moderator
Broj poruka : 897 Godina : 28 Location : Ja i Sajko pleshemo u havajskim odelima na pustom ostrvu pored Ane B. i Nikole P. Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 3:33 pm | |
| JJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooo bash mi je žao chula sam to sinoć ustvari jche popodne sam videla na oficijalnom sajtu za to!!! | |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 3:52 pm | |
| | |
|
| |
-ThE-bElLiSsImA-FAN Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 691 Godina : 29 Location : na gali-OT Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 4:07 pm | |
| - Nikola P. grlfriends ::
- da i aj bas mi ej zaooo
| |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 4:12 pm | |
| bas mi je zao...........jadna zena.....................................al........... | |
|
| |
× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 5:37 pm | |
| baš......................... | |
|
| |
Paunovicka moderator
Broj poruka : 375 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 6:10 pm | |
| Zao mi je.....U zadnje vreme svi umiru od narkotika..... | |
|
| |
Mickey Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 646 Godina : 30 Location : Gde oni tu i ja Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 10:32 pm | |
| Jadna Marina.............Jel ce ona i dalje biti u ziriju? | |
|
| |
**Andrea** Ulazis na akademiju
Broj poruka : 18 Godina : 28 Location : U OT akademiji! Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 10:55 pm | |
| Ne zamenice je nekim drugim...... Kako sam chula sin joj je konzumirao drogu i predozirao se i od toga je umro:-S! jadna zena bash mi je zao:( | |
|
| |
♥♥Kaca♥Nikola P.♥ Ulazis na akademiju
Broj poruka : 78 Godina : 31 Location : U tvojim mislima.... Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Uto Dec 02, 2008 11:25 pm | |
| Jaoooojjjj.....S T R A S N O!!!! Od droge je umro.... I sta mu je to trebalo??? Jao Boze..jadni ljudi,a on najvise...... | |
|
| |
× Karla × moderator
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ Sre Dec 03, 2008 4:15 pm | |
| a kaj neće više bit u žiriju??? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ | |
| |
|
| |
| UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ | |
|