OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Operacija sapunica, nova serija

Ići dole 
+3
~HSM~i~Twilight~fan~
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
$zmaj$
7 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Operacija sapunica, nova serija Empty
PočaljiNaslov: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyPon Dec 01, 2008 6:13 pm

Produkcijska kuća “Emoušn” baca se na snimanje igranog serijskog programa, pošto od “spektakularnog Trijumfa” očigledno nema vajde

Pošto spektakularno najavljivana “Operacija Trijumf” nije ispunila očekivanja kada je gledanost u pitanju, vlasnik produkcijske kuće “Emoušn” Goran Stamenković rešio je da se baci na profitabilnije projekte. Kako smo saznali, “Emoušn” će uskoro početi sa snimanjem serija. Planovi za ovaj poduhvat postoje već duže vreme, ali se sa njegovom realizacijom čekalo zbog drugih projekata koji su već bili u izradi, poput pomenute “Operacije trijumf”. Goša je ideju dobio od hrvatske producentske kuće “Ava”, u vlasništvu Romana Majetića, koja već godinama uspešno proizvodi telenovele, a koje su imali priliku da prate i gledaoci u Srbiji.

- Istina je da će “Emoušn” uskoro početi da radi i igrani serijski program. Reč je uglavnom o licencnim, odnosno, serijama koje su već snimane i emitovane u većem broju zemalja sveta. Adaptaciju scenarija prve od tih serija već radi Biljana Maksić, dok će umetnički direktor biti Slobodan Šijan. Reč je o našem pandanu “Očajnih domaćica”. Potrudićemo se da sve serije budu po ukusu gledalaca. Što se žanra tiče, ne mogu konkretno da kažem, ali biće tu ljubavi, intrige, zločina - svega što jednu seriju čini zanimljivom - kaže PR “Emoušna” Marinela Kvapil.

Zanimljivo je da je vest o snimanju sapunica u “Emoušnu” izazvala pravi haos među voditeljima. I to ne samo onima sa glumačkom diplomom poput: Milana Kalinića, Marijane Mićić i Dragana Marinkovića Mace. Lista onih koji se bore za priliku da se dokažu i kao glumci mnogo je duža.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyPon Dec 01, 2008 6:53 pm

bas extra.... ali OT bas ima fanowa....lazu!
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyPon Dec 01, 2008 10:11 pm

!*SaJkO eS Mi ViDa*! ::
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyPon Dec 01, 2008 11:20 pm

~Sajko~Mi~Amor~ ::
Nazad na vrh Ići dole
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyPon Dec 01, 2008 11:49 pm

Nazad na vrh Ići dole
Angie♥♥♥Vukasina
Publika misli da si super
Publika misli da si super
Angie♥♥♥Vukasina

Broj poruka : 327
Datum upisa : 17.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyUto Dec 02, 2008 12:57 am

Ugusice nas jednoga dana tolika kolicina sapunice!Bas me zanima na sta ce pa ovo da lici,posto do sada nisam zadovoljna ni sa jednom nasom sapunicom.Bdw,trebalo bi da daju priliku mladim ljudima sa afinitetom,kada vec nesto prave,a ne da na tv gledamo jedne te iste face!
Nazad na vrh Ići dole
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyUto Dec 02, 2008 3:54 pm

pa to treba da se posalje neko pismo na njihowu adresu
Nazad na vrh Ići dole
-ThE-bElLiSsImA-FAN
-ThE-bElLiSsImA-FAN

Broj poruka : 691
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija EmptyUto Dec 02, 2008 4:08 pm

Nikola P. grlfriends ::
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Operacija sapunica, nova serija   Operacija sapunica, nova serija Empty

Nazad na vrh Ići dole

Operacija sapunica, nova serija
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Operacija trijumf ili/ili
» Operacija alkohol
» Nova godina bez Sonje
» Operacija trijumf košta 7.000.000€
» Operacija Trijumf biseri

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu