| Operacija sapunica, nova serija | |
|
+3~HSM~i~Twilight~fan~ !*SaJkO eS Mi ViDa*! $zmaj$ 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
$zmaj$ Admin
Broj poruka : 2102 Godina : 29 Location : OT Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Operacija sapunica, nova serija Pon Dec 01, 2008 6:13 pm | |
| Produkcijska kuća “Emoušn” baca se na snimanje igranog serijskog programa, pošto od “spektakularnog Trijumfa” očigledno nema vajde
Pošto spektakularno najavljivana “Operacija Trijumf” nije ispunila očekivanja kada je gledanost u pitanju, vlasnik produkcijske kuće “Emoušn” Goran Stamenković rešio je da se baci na profitabilnije projekte. Kako smo saznali, “Emoušn” će uskoro početi sa snimanjem serija. Planovi za ovaj poduhvat postoje već duže vreme, ali se sa njegovom realizacijom čekalo zbog drugih projekata koji su već bili u izradi, poput pomenute “Operacije trijumf”. Goša je ideju dobio od hrvatske producentske kuće “Ava”, u vlasništvu Romana Majetića, koja već godinama uspešno proizvodi telenovele, a koje su imali priliku da prate i gledaoci u Srbiji.
- Istina je da će “Emoušn” uskoro početi da radi i igrani serijski program. Reč je uglavnom o licencnim, odnosno, serijama koje su već snimane i emitovane u većem broju zemalja sveta. Adaptaciju scenarija prve od tih serija već radi Biljana Maksić, dok će umetnički direktor biti Slobodan Šijan. Reč je o našem pandanu “Očajnih domaćica”. Potrudićemo se da sve serije budu po ukusu gledalaca. Što se žanra tiče, ne mogu konkretno da kažem, ali biće tu ljubavi, intrige, zločina - svega što jednu seriju čini zanimljivom - kaže PR “Emoušna” Marinela Kvapil.
Zanimljivo je da je vest o snimanju sapunica u “Emoušnu” izazvala pravi haos među voditeljima. I to ne samo onima sa glumačkom diplomom poput: Milana Kalinića, Marijane Mićić i Dragana Marinkovića Mace. Lista onih koji se bore za priliku da se dokažu i kao glumci mnogo je duža. | |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Pon Dec 01, 2008 6:53 pm | |
| bas extra.... ali OT bas ima fanowa....lazu! | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Pon Dec 01, 2008 10:11 pm | |
| - !*SaJkO eS Mi ViDa*! ::
- bas extra.... ali OT bas ima fanowa....lazu!
| |
|
| |
Mickey Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 646 Godina : 30 Location : Gde oni tu i ja Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Pon Dec 01, 2008 11:20 pm | |
| - ~Sajko~Mi~Amor~ ::
- !*SaJkO eS Mi ViDa*! ::
| |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Pon Dec 01, 2008 11:49 pm | |
| - ~Sajko~Mi~Amor~ ::
| |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Uto Dec 02, 2008 12:57 am | |
| Ugusice nas jednoga dana tolika kolicina sapunice!Bas me zanima na sta ce pa ovo da lici,posto do sada nisam zadovoljna ni sa jednom nasom sapunicom.Bdw,trebalo bi da daju priliku mladim ljudima sa afinitetom,kada vec nesto prave,a ne da na tv gledamo jedne te iste face! | |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Uto Dec 02, 2008 3:54 pm | |
| pa to treba da se posalje neko pismo na njihowu adresu | |
|
| |
-ThE-bElLiSsImA-FAN Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 691 Godina : 29 Location : na gali-OT Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija Uto Dec 02, 2008 4:08 pm | |
| - Nikola P. grlfriends ::
- ~Sajko~Mi~Amor~ ::
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija sapunica, nova serija | |
| |
|
| |
| Operacija sapunica, nova serija | |
|