OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Marina Perazic socijalni slucaj!

Ići dole 
+2
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
$zmaj$
6 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Marina Perazic socijalni slucaj! Empty
PočaljiNaslov: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyPon Dec 01, 2008 6:11 pm

Marina Perazić, jugoslovenski seks simbol, danas bukvalno nema za leba

Život se okrene u trenu i čovek prosto ne zna šta ga je snašlo. To u poslednje vreme na svojoj koži oseća Marina Perazić, pevačica koja je obeležila jednu epohu eks-Ju scene. Naime, do juče seks simbol, ova Riječanka danas jedva sastavlja kraj s krajem, a njeni poznanici kažu da bukvalno gladuje, jer ne može da nađe posao. Ko bi rekao da seksi Marinu more tolike brige kada je nedavno energično, baš kao nekad, nastupala u "Operaciji Trijumf".

Perazićeva ništa ne radi, pa su se ona i ćerke Mia (17) i Luna (14) obrele u stanu njenog oca, koji je teži srčani bolesnik, nedavno operisan, i koji od svoje penzije odvaja "poslednju kunu" za ćerku i unuke.

Inače, Marina Perazić (50) završila je Građevinski fakultet i od 1999. godine živi u rodnoj Rijeci, gde se, kako kaže, oseća kao građanin drugog reda.
- Nisam se, izgleda, dovoljno politički angažovala. Bukvalno svi moji prijatelji smatraju da treba da pevam, a ne da radim bilo šta. Niko ne želi da me zaposli, a meni treba stabilnost kako bismo ja i moja porodica ostali zdravi i normalni - priča pevačica.

Njen bivši suprug, poznati muzičar Ivan Fece Firči, i dalje odbija da pruži bilo kakvu finansijsku pomoć njihovim devojčicama. Zato Marina, videvši da od građevine nema vajde, trenutno pohađa kurs psihologije i prevodi knjige. Kaže, mora nekako da se snađe da preživi očekujući posao koji će joj doneti koliko-toliko sigurne prih
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyPon Dec 01, 2008 6:56 pm

o boze.....................jadna
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyPon Dec 01, 2008 7:37 pm

bozhe
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyPon Dec 01, 2008 10:15 pm

OMG!Jadna!
Nazad na vrh Ići dole
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyPon Dec 01, 2008 10:31 pm

OMG
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
Angie♥♥♥Vukasina
Publika misli da si super
Publika misli da si super
Angie♥♥♥Vukasina

Broj poruka : 327
Datum upisa : 17.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyUto Dec 02, 2008 12:59 am

Zalosno,ali ste ces...kolo srece se okrece....
Nazad na vrh Ići dole
Nikola P. grlfriends
Admin
Nikola P. grlfriends

Broj poruka : 781
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! EmptyUto Dec 02, 2008 3:53 pm

~Sajko~Mi~Amor~ ::
OMG!Jadna!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Marina Perazic socijalni slucaj!   Marina Perazic socijalni slucaj! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Marina Perazic socijalni slucaj!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Marina Tucakovic
» Marina se vraća?
» Marina Tucaković: Radom protiv tuge

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: