Marina Perazić, jugoslovenski seks simbol, danas bukvalno nema za leba
Život se okrene u trenu i čovek prosto ne zna šta ga je snašlo. To u poslednje vreme na svojoj koži oseća Marina Perazić, pevačica koja je obeležila jednu epohu eks-Ju scene. Naime, do juče seks simbol, ova Riječanka danas jedva sastavlja kraj s krajem, a njeni poznanici kažu da bukvalno gladuje, jer ne može da nađe posao. Ko bi rekao da seksi Marinu more tolike brige kada je nedavno energično, baš kao nekad, nastupala u "Operaciji Trijumf".
Perazićeva ništa ne radi, pa su se ona i ćerke Mia (17) i Luna (14) obrele u stanu njenog oca, koji je teži srčani bolesnik, nedavno operisan, i koji od svoje penzije odvaja "poslednju kunu" za ćerku i unuke.
Inače, Marina Perazić (50) završila je Građevinski fakultet i od 1999. godine živi u rodnoj Rijeci, gde se, kako kaže, oseća kao građanin drugog reda.
- Nisam se, izgleda, dovoljno politički angažovala. Bukvalno svi moji prijatelji smatraju da treba da pevam, a ne da radim bilo šta. Niko ne želi da me zaposli, a meni treba stabilnost kako bismo ja i moja porodica ostali zdravi i normalni - priča pevačica.
Njen bivši suprug, poznati muzičar Ivan Fece Firči, i dalje odbija da pruži bilo kakvu finansijsku pomoć njihovim devojčicama. Zato Marina, videvši da od građevine nema vajde, trenutno pohađa kurs psihologije i prevodi knjige. Kaže, mora nekako da se snađe da preživi očekujući posao koji će joj doneti koliko-toliko sigurne prih