Poznata kantautorka odbila da učestvuje u „Operaciji Trijumf" jer organizatori nisu hteli da joj plate honorar za nastup
Pevačica Dragana Šarić - Bebi Dol odbila je poziv producentske kuće „Emoušn" da bude jedna od gošći na Gala koncertima „Operacije Trijumf", jer organizatori nisu želeli da joj plate traženi honorar.
- Istina je da sam dobila poziv „Emoušna" i da sam ih odbila, jer su rekli da nemaju da isplate iznos koji ja tražim za svoj nastup - rekla je Bebi Dol, i dodala: - Sramota je da takve produkcije koje imaju velike budžete neće da honorarišu poznate izvođače koji nastupaju kod njih. Rekli su mi da ne mogu da mi plate, jer je moje pojavljivanje u toj emisiji za moje dobro i da ću zapravo ja tamo da se reklamiram. Odgovorila sam im da mogu onda da pozovu prvog vodoinstalatera ili električara da im gostuje i prekinula vezu. Iza mene je impozantna karijera i svuda u svetu je normalno da se nastupi pevača mog ranga plaćaju - zaključila je Bebi Dol za Press.
Marinela Kvapil, PR „Emoušna", potvrdila je da se gostima ne plaćaju honorari:
- Muzičkim gostima u OT ne plaćaju se nikakvi honorari za nastup. Na sreću, mnogima od gostiju osnovni motiv je upravo želja da pomognu studentima Akademije na početku karijere savetom i lekcijom koja se stiče iskustvom zajedničkog nastupa, u prenosu emisije koja se gleda u pet država - navela je PR „Operacije Trijumf".
Koncertom proslavila 25 godina rada
Bebi Dol održala je sinoć koncert u Sava centru, kojim je obeležila 25 godina rada. Praćena proverenim bendom, pevačica je kroz pesme iz različitih delova svoje karijere publiku provela kroz svojevrsni „muzički i emotivni vremeplov". Na koncertu su izvedeni i hitovi „Mustafa", „Rudi" i „Brazil", koje je nedavno PGP RTS izdao u okviru kompilacije „Pokloni se".