| Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! | |
|
+4Mickey Nikola P. grlfriends IWA~love girl... ~HSM~i~Twilight~fan~ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Čet Nov 27, 2008 7:02 pm | |
| Pevač Bojan Marović nije ljut na direktora Akademije „Operacije Trijumf", u kojoj je mladi Crnogorac nedavno nastupio. Na komentare koje je Saša Dragić izgovorio tokom poslednjeg Gala koncerta, ne nadajući se da će otići u etar, a koji se tiču Marovićevih pevačkih kvaliteta, Bojan je uzvratio diplomatski: - Iznenađen sam, ali ne i ljut. Ako je stvarno Saša Dragić rekao da ne znam da pevam i da od mene bolje pevaju dvojica momaka koji su sa mnom izveli „Više te nema" i „Kao ti", ostaje mi da se nadam da je verovatno bio nervozan iz nekih razloga ili ljut na nekog drugog, pa mu je to izletelo. Meni je tamo bilo super - rekao je Marović, i dodao da će navijati da u OT pobedi njegova zemljakinja Nina. | |
|
| |
IWA~love girl... Admin
Broj poruka : 530 Godina : 28 Location : U MiLoShEwIm MiSlImA... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Čet Nov 27, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Nikola P. grlfriends Admin
Broj poruka : 781 Godina : 28 Location : na pustom ostrvu sa Nikolama Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Čet Nov 27, 2008 10:12 pm | |
| daaa | |
|
| |
Mickey Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 646 Godina : 30 Location : Gde oni tu i ja Datum upisa : 09.11.2008
| |
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Čet Nov 27, 2008 10:35 pm | |
| CAR!!! I jos ce nawijati za NINU!! | |
|
| |
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Pet Nov 28, 2008 9:47 pm | |
| Xe..... - Citat :
- Koji je kralj!
| |
|
| |
Paunovicka moderator
Broj poruka : 375 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Pet Nov 28, 2008 11:27 pm | |
| Super,ali mi ga je zao....Jer ipak on je stvarno velika dobrica a ovaj ga ispljuva..... | |
|
| |
× Karla × moderator
Broj poruka : 1414 Godina : 29 Location : Sa Sajkom na pustom otoku... Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Sub Nov 29, 2008 1:01 am | |
| ja bi se naljutila...i to JAKO......... | |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Sub Nov 29, 2008 4:15 am | |
| Ja verujem da ni njemu nije sve jedno,ali da to ipak nece da prizna,ono,pravi se da ga ne doticu komentari i misljenje Dragica,a ustvari.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! Sub Nov 29, 2008 3:25 pm | |
| - Paunovicka ::
- Super,ali mi ga je zao....Jer ipak on je stvarno velika dobrica a ovaj ga ispljuva.....
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! | |
| |
|
| |
| Bojan Marović: Nisam ljut na Sašu Dragića! | |
|