| Uplakani Danijel | |
|
+4~HSM~i~Twilight~fan~ Mickey !*SaJkO eS Mi ViDa*! $zmaj$ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
$zmaj$ Admin
Broj poruka : 2102 Godina : 29 Location : OT Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Uplakani Danijel Uto Nov 25, 2008 11:26 pm | |
| Još jedan vikend u kući „Operacije trijumf” prošao je u svađama. Ovoga puta Igor i Vukašin su uspeli da rasplaču Danijela. Zato što ih je Danijel pri ulasku u sobu u subotu uveče oko jedan sat probudio, Igor i Vukašin su se veoma razljutili. Igor je odmah počeo da vređa Danijela s kojim se žustro posvađao. - Ti si glup i bezobrazan - vikao je Igor, na šta je Danijel uzvratio: - Zar moramo sada da se vređamo, šta me vređaš gnome! - uzviknuo je Danijel i uvređeno je izašao iz sobe. Vukašin je tada došao na ideju da vrata zatvore krevetom kako Danijel ne bi mogao da uđe u sobu tokom noći. Pošto Adnan nije želeo da učestvuje u tome (da ga ne bi kaznili), Vukašin je uzeo njegov krevet, dovukao do vrata, legao na njega i počeo da se smeje. - Ako on nikome ne da spava, neće ni on spavati - naslađivao se Vukašin, dok ga je Igor jedini podržavao. Nakon što je bezuspešno pokušao da uđe, Danijel je otišao u slušaonicu da se požali, a potom je ukućanima javljeno da je zatvaranje vrata protivno pravilima kuće. Danijel se zbog ovih događaja čak i rasplakao. Inače, Danijel već nekoliko dana nervira muške ukućane zato što ih stalno budi, te neispavani idu na časove. On svako veče ostane budan, sam, skoro do jutra, i onda ih uvek probudi svojim pričom i šuškanjem po sobi. | |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 1:07 am | |
| ajaoooo.....jadan....nisumu dali da udje...boze....ali ipak netrba ni on njih da nerwira | |
|
| |
Mickey Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 646 Godina : 30 Location : Gde oni tu i ja Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 1:41 pm | |
| | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 4:26 pm | |
| Bas je bilo smesno kad su stavili krevet na vrata da ne daju Danijelu da udje!!!!I ono kad je Igor probudio Danijela da kaze da ide da piski posto mu se piski! | |
|
| |
IWA~love girl... Admin
Broj poruka : 530 Godina : 28 Location : U MiLoShEwIm MiSlImA... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 4:42 pm | |
| STWARNO SU ISPALI SKOTOWI!!!!ALI PRAWI!!!!!!!!!!PA SWAKO IMA PRAWO DA IDE DA SPAWA KAD ZELI,STA ONI GLUME TU,MA STRASHNO,NEMAM RECI,ISPALI SU PRAWA DJUBRAD! | |
|
| |
=)SmiLEy GiRl=) Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 194 Godina : 30 Location : tu negde......samo me treba potraziti.....xD Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 9:36 pm | |
| xaxa.. al sam se ja cepala kad sam to gledaala... brate kako me iznerwirao danijel ufff.... shta on ima da ih budi... lo0o0lzz.... | |
|
| |
Angie♥♥♥Vukasina Publika misli da si super
Broj poruka : 327 Godina : 29 Location : U Vukijevim snovima:))Progonim ga...:))))))) Datum upisa : 17.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Sre Nov 26, 2008 9:41 pm | |
| Xexexexe!!!!!!!!!!!!Osim sto su bili smesni momci(Vule i Igor) su bili i kreativni!!!!Stvarno,ko je Danijel da ih ometa,da ih budi?????Ipak,potreban im je odmor,i zaista bi trebalo da ga dobiju!Dobro su uradili,da ga malo nauce pameti! Ako on nikome ne da spava, neće ni on spavati..... | |
|
| |
-ThE-bElLiSsImA-FAN Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 691 Godina : 29 Location : na gali-OT Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Čet Nov 27, 2008 11:48 am | |
| ma neka su ga.. danijel je ............... | |
|
| |
~HSM~i~Twilight~fan~ Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Broj poruka : 529 Godina : 29 Location : Na snimanju HSM-a i Twilight-a!!!!! Datum upisa : 15.11.2008
| Naslov: Re: Uplakani Danijel Čet Nov 27, 2008 7:01 pm | |
| Slazem se.... Cula sam da se Pidza danas osveti Danijelu za to,ali ne znam kako! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uplakani Danijel | |
| |
|
| |
| Uplakani Danijel | |
|