Tačno na pola serijala “Operacije trijumf“ kuću je napustio osmi student, Đorđe Gogov. On je izgubio od Vukašina Brajića koji je zahvaljujući glasovima publike ostao na akademiji. -Imaš sjajnu perspektivu i mislim da ćeš napraviti dobru karijeru –poručio je Tonči Huljić, a Ismeta je dodala - Đorđe želim da vam se zahvalim i da vas podsetim da ste obećali da ćete me uvesti na vaš koncert.
I treća članica žirija, Marina Tucaković je imala samo reči hvale – Ti si autentičan, vaspitan, poseban i mogu da ti stave sto maski, nikada neće sakriti tvoje pravo lice – izjavila je ona.
Đorđe koji se odlično slagao sa svim ukućanima nije želeo da istakne svog favorita.
- Želima da čestitam svim kolegama na izdržljivosti i poželim im puno uspeha. Nadam se da ćemo zajedno podići muzičku scenu na viši nivo – izjavio je Đorđe kome nije bilo lako što je napustio akademiju i dodao – Žao mi je što nisam ostao još, jer sam mogao još dosta toga da naučim.
Sinoćnu galu, pored neizvesne borbe Vukašina i Đorđeta, obeležio je i nastup Bojana Marovića i Danijele Martinović.
Nominovani ove nedelje su Ana Bebić i Nikola Paunović. Pored njih nominovani su bili Nina Petković, koju je spasio direktor akademije Saša Dragić, i Sonja Bakić, koju su spasili glasovi studenata.