OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Maci guza došla glave

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Maci guza došla glave Empty
PočaljiNaslov: Maci guza došla glave   Maci guza došla glave EmptyUto Nov 25, 2008 11:25 pm

VODITELj "Operacije trijumf" Dragan Marinković Maca osuđen je u ponedeljak u Sudu BiH u Sarajevu na šest meseci zatvora zbog seksualnog uznemiravanja. Na njegovu sreću neće završiti iza rešetaka, jer je kazna uslovna. Ipak, da ne bi otišao u "ćuzu" ne sme da ponovi isto krivično delo u roku od dve godine.
Macin zločin je što je 1. januara 2006. godine za svoj šou "Niko kao ja" na sarajevskoj televiziji OBN na pijaci "Koševo" snimio prilog "Hoćeš nećeš" u kojem je seksualno uznemirena Sarajka Amela Dervišević. Marinković je slučajnim prolaznicima nudio dvadeset konvertibilnih maraka (oko deset evra) ako "uhvate za guzu" bilo koju prolaznicu.
Nije mu trebalo mnogo vremena da pronađe kandidata, koji je ispunio zadatak i uhvatio Derviševićevu, koja se tada zatekla na pijaci. Sve to je prikazano u emisiji, posle čega je pomenuta žena podnela tužbu.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Maci guza došla glave   Maci guza došla glave EmptySre Nov 26, 2008 1:11 am

aaaaaa...koji manijak...salim se...lood je
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Maci guza došla glave   Maci guza došla glave EmptySre Nov 26, 2008 1:41 pm

lodakkkk
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Godina : 29
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Maci guza došla glave   Maci guza došla glave EmptySre Nov 26, 2008 4:26 pm

Budala,bona!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Maci guza došla glave   Maci guza došla glave Empty

Nazad na vrh Ići dole

Maci guza došla glave
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: