OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Iz Operacije trijumf na Eurosong?

Ići dole 
+2
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
$zmaj$
6 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Iz Operacije trijumf na Eurosong? Empty
PočaljiNaslov: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptySub Nov 22, 2008 12:42 pm

Hrvatski kompozitor i član žirija u Operaciji trijumf, Tonči Huljić napisaće pesmu za jednog učesnika tog rijaliti-šoua kojom će pokušati da se probije na Pesmu Evrovizije! Iako je nedavno odbio bilo kakvu mogućnost da se kao kompozitor pojavi na festivalu Dora, čiji pobednik predstavlja Hrvatsku na Pesmi Evrovizije, Huljić se predomislio i izjavio da će ipak učestvovati na Dori.

"Predomislio sam se, jer želim da afirmišem što više Trijumfovih izvođača. Nadam se da će sledeće godine u Moskvu otići barem dvoje, ako ne i više kandidata. Naravno, iz više država iz regiona", izjavio je Huljić za "Večernji list".

Huljić je, kao jedan od deset najizvođenijih kompozitora, dobio pozivnicu za direktan plasman u finale Dore, što je takođe uticalo na njegovu odluku da ipak učestvuje na tom festivalu.

U Operaciji trijumf ostala su još dva studenta iz Hrvatske - Ana Bebić iz Metkovića i Splićanin Igor Cukrov. Do sada su ispale Antonija Besednik iz Zagreba i Andrea Harapin iz Kutine. Nije, međutim, isključeno da to bude i neko od studenata iz zemalja regiona.

Huljić će napisati pesmu samo jednom od studenata, a ne svima, jer to pravila ne dozvoljavaju.

Domaćin Eurosonga 2009. godine biće Rusija, odnosno Moskva, čiji je predstavnik Dimo Bilan pobedio u Beogradu.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptySub Nov 22, 2008 1:06 pm

WOW!!! Extra!
Nazad na vrh Ići dole
Mickey
Jedan od Miljenika pubilike
Jedan od Miljenika pubilike
Mickey

Broj poruka : 646
Godina : 30
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptySub Nov 22, 2008 2:43 pm

~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~ ::
WOW!!! Extra!
Nazad na vrh Ići dole
~HSM~i~Twilight~fan~
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
Nastavnici te spasavaju na mnogim gala vecerima
~HSM~i~Twilight~fan~

Broj poruka : 529
Datum upisa : 15.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptySub Nov 22, 2008 4:08 pm

Super!
Nazad na vrh Ići dole
× Karla ×
moderator
moderator
× Karla ×

Broj poruka : 1414
Datum upisa : 22.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptySub Nov 22, 2008 10:53 pm

Great
Nazad na vrh Ići dole
Angie♥♥♥Vukasina
Publika misli da si super
Publika misli da si super
Angie♥♥♥Vukasina

Broj poruka : 327
Datum upisa : 17.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? EmptyNed Nov 23, 2008 10:39 pm

Bas odlicna prilika za svakoga!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Iz Operacije trijumf na Eurosong?   Iz Operacije trijumf na Eurosong? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Iz Operacije trijumf na Eurosong?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Operacija trijumf košta 7.000.000€
» ADNAN POBEDNIK «OPERACIJE TRIJUMF»!
» Adnanov trijumf
» Natasa Bekvalac Nata u operaciji trijumf
» Karan i Aleksandra Radović u „Operaciji trijumf“

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu