Mladi Makedonac Kristijan Jovanov prvi je muški takmičar koji je od strane publike izbačen iz daljeg takmičenja u „Operaciji trijumf“. Vidno zbunjen, uplašen i očigledno još uvek nespreman za susret sa sedmom silom, za „Svet onlajn“ iznosi nam svoje utiske sa Akademije.
Kako se osećaš nakon što si izbačen iz kuće?
Celu noć nisam spavao. Kada su nas izveli na scenu i rekli da ispadam bio sam u šoku! Nakon par sekundi sam pomislio da je sve to šala kao što nas je Maca onomad nasamario da prolazimo, a ustvari smo ispali, ali je ovaj put, nažalost, bilo drugačije.
Smatraš li da je tebe i Miku trebalo osloboditi nominacija?
Svakako! Nije fer što smo nominovani, jer smo tek ušli. Logično je da su ljudi malo glasali za nas jer nas nisu dovoljno upoznali. Da je prošlo malo više vremena, da je publika imala vremena da me upozna kao i ostale, možda bi sve bilo drugačije...
Dok si bio u kući, imali smo utisak da si uvek tužan, povučen...
Moj najveći problem je bio jezik. Slabo sam razumeo srpski, a moje kolege makedonski. Ipak, mogli smo da komuniciramo, ali nismo. Nedostajao mi je razgovor, niko nije želeo da priča sa mnom. Bilo mi je jako teško. Zato bih dvaput razmislio da li bih se opet prijavio za ovaj šou.
Čime planiraš sada da se baviš?
U Makedoniji imam velike planove vezane za muzičku karijeru, ali ne mogu ništa da vam kažem u vezi toga. Čuće se za mene još...