OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov

Ići dole 
+2
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
$zmaj$
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
♥ Volim te Sajko ♥
najveci fan publike
najveci fan publike
♥ Volim te Sajko ♥

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 08.11.2008

~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyČet Dec 04, 2008 12:01 pm

Kuc,kuc je li mogu
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyČet Dec 04, 2008 9:48 pm

=)SmiLEy GiRl=) ::
a caos...ja malo doshla da was posetim, owe moje nikad ne dolaze....cccc.... nadam se da wam ne smetam...
neg da was pitam jel wi idete redowno na chasowe..???

narawno da nam ne smetas...udji..ja idem na casowe...sto?
Nazad na vrh Ići dole
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Datum upisa : 09.11.2008

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyČet Dec 04, 2008 9:48 pm

♥ Volim te Sajko ♥ mozes!
Nazad na vrh Ići dole
anja =milica majstorovic
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
anja =milica majstorovic

Broj poruka : 92
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyPet Dec 05, 2008 9:10 pm

IWA~love girl... ::
jao,hwala Anja,torta je bas bila ukusna,mmmmmmmmmmmm
hvala kakav je auto
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

Broj poruka : 530
Datum upisa : 07.11.2008

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 06, 2008 1:08 am

u extra je!!Kako je super woziti ga lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://forumzatinejdzere.2forum.biz
anja =milica majstorovic
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
anja =milica majstorovic

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyČet Dec 11, 2008 8:55 pm

joj sve smrdim na dim uh
cimerke!!!!!!!!!!!cimerke?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUHU GDE STE????????
one se odselile eh,
ja cu se okupati pa leci da spavam
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptyČet Dec 11, 2008 9:07 pm

ewo sam jaaa
Nazad na vrh Ići dole
anja =milica majstorovic
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
anja =milica majstorovic

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 4:07 pm

cao ivo kako si?
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 5:30 pm

dobro,malo sam umorna,bila sam kod ortakinje,pa sam se vracala busom i to po ovoj kishi,jooooj.....
Nazad na vrh Ići dole
anja =milica majstorovic
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
anja =milica majstorovic

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 10:12 pm

ah ej reg se na www,rbdshool,4umer.net
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 10:14 pm

joj ja bas i ne wolim rbd.....mislim pre sam ix wolela ali wise ne...smorili su me.....ali regg cu se,ako se ti regg na:
http://loodache.forumotion.com

hoces?
Nazad na vrh Ići dole
anja =milica majstorovic
Ulazis na akademiju
Ulazis na akademiju
anja =milica majstorovic

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 10:24 pm

oki oki ajd pleaseeeeeeee
Nazad na vrh Ići dole
IWA~love girl...
Admin
IWA~love girl...

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 EmptySub Dec 13, 2008 10:27 pm

e ali nisi lepo ukucala adresu
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov   ~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

~!*SaJkO eS Mi ViDa*!~,~LoVe GiRl~,*AnA BeBiC*,anja =milica majstorov
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~
» ~*SaJkO iS mY aNgEl*~,*Anchi*,Paunovicka,~SAJKO I LOVE YOU~
» Ana Bebic - Crazy In Love
» Nominovani Adnan i Milica
» Milica Majstorović - Slike

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu