| Novi studenti napustili akademiju | |
|
+5=)SmiLEy GiRl=) Paunovicka *Ashley Tisdale* !*SaJkO eS Mi ViDa*! $zmaj$ 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
$zmaj$ Admin
Broj poruka : 2102 Godina : 29 Location : OT Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 11:34 am | |
| Na sedmoj gala večeri publika je odlučila - Mirjana Kostić i Kristijan Jovanov su studenti koji napuštaju „Operaciju trijumf“.
Oni su na akademiji proveli samo dve nedelje, a na oproštaju Mika je poželela da se izvini svim kolegama zbog ružnih reči koje je izgovorila u kući.
- Javno se izvinjavam svima koje sam povredila. Žao mi je što odlazim posle ovako malo vremena - izjavila je Mirjana Kostić. Njen kolega iz Makedonije je samo kratko prokomentarisao „idemo u provod“. Sinoćni nastup studenata obeležio je specijalni gost Dalibor Andonov Gru, koji je otpevao duet sa Danijelom Pavlovićem. - Imam veliku tremu. Nisam dugo ima nastupe - pravdao se popularni beogradski reper. Ipak, najveće komplimente za interpretaciju pesme „Bato“ dobila je Sonja Bakić, koju je na sceni izgrlila Kaliopi Bukle. To priznanje nije joj pomoglo da popravi raspoloženje jer u publici nije sedeo njen dečko Siniša. - Predstavili su me u kući kao da mi do njega nije stalo - požalila se Sonja. Iznenađenje večeri doživeo je Splićanin Igor Cukrov, koga je nakon mesec i po dana apstinencije na sceni poljubila verenica Adela. Publika je ponovo sms glasovima šesti put od nominacija spasila Aleksandra Belova, dok je direktor akademije imunitet dodelio Ani Bebić. Studenti su pomilovali Nikolu Paunovića, a za ispadanje sledećeg ponedeljka su nominovani Milica Majstorović i Adnan Babajić. | |
|
| |
!*SaJkO eS Mi ViDa*! moderator
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 11:51 am | |
| Meni je bas zao Kristijana...A Milica i Adnan nominowani..ko li ce ispasti... | |
|
| |
$zmaj$ Admin
Broj poruka : 2102 Godina : 29 Location : OT Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
*Ashley Tisdale* Admin
Broj poruka : 357 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 12:00 pm | |
| basx mi je zao sxto je izasxao Kristijannnnnnnnnnnnnn :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( | |
|
| |
Broj poruka : 980 Godina : 28 Location : U mislima...sa Sajkom...... Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 12:02 pm | |
| I meni...a necu ni da ispadne Milica!!! | |
|
| |
Paunovicka moderator
Broj poruka : 375 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 12:05 pm | |
| Zao mi je zbog Kristijana.....Ali dobro | |
|
| |
=)SmiLEy GiRl=) Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 194 Godina : 30 Location : tu negde......samo me treba potraziti.....xD Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 12:46 pm | |
| I meni je zao Kristijana kako sam se iznerwirala!!!! ufff!!!! | |
|
| |
Tea Publika misli da si super
Broj poruka : 244 Godina : 30 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 1:42 pm | |
| Pu..ko mi izbaci kristijana.......da mi je znati...nije ni mesec dana na academy,a vec ga izbacishe...........pu!....mrzim onog Shugavog direktora i onaj -||- ziri........grrrrr..............bilo mi ga je zao....kakvu facu je napravio kada je Nikolina rekla da najmanje glasova ima Mika,pa drugi po redu ON....a ON jadnichak,ko da nije razumeo sta mu je rekla......ja sam mislila da se ZEZAJU,ali nish` od toga............................ | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 1:50 pm | |
| I ja...ono kada je reklaI KRISTIJAN...okrenuo se i pogledao u nju....JAOOOO...slatkis moj medeni...jadan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 1:51 pm | |
| da...........shmrc........kako mi ga zao................neka dodje da ga uteshim...........zzm se bwe.. | |
|
| |
IWA~love girl... Admin
Broj poruka : 530 Godina : 28 Location : U MiLoShEwIm MiSlImA... Datum upisa : 07.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Uto Nov 11, 2008 4:19 pm | |
| joj i meni je tako kriwo sto je Kristijan ispao!jadnicak!ja sam zaplakala bila kad je rekla njegowo ime...kako se nasao saw u cudu,jadan..bas mi je bilo kriwo!!!NE ZELIM DA ISPADNE MILICAAA!!!!!LJUDI MOLIM WAS,U PONEDELJAK GLASAJTE ZA MILICU!!!!! | |
|
| |
~SAJKO I LOVE YOU~ Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 186 Location : Sa Sajkom na 7 nebu!!! Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Sre Nov 12, 2008 1:45 pm | |
| Ja sam bila tamo i kada je Nikolina rekla da on napust akademiju meni doslo da placem kada sam videla njega a ocekivala sam da ce Mika ispasti!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Sre Nov 12, 2008 1:53 pm | |
| blago tebi..............sta bih dala da sam na tvom mestu.... | |
|
| |
~SAJKO I LOVE YOU~ Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 186 Location : Sa Sajkom na 7 nebu!!! Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Sre Nov 12, 2008 1:55 pm | |
| xexexe hoces samnom sledeci put?????a??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Sre Nov 12, 2008 2:01 pm | |
| ocu ja.................xexexe...... | |
|
| |
Mickey Jedan od Miljenika pubilike
Broj poruka : 646 Godina : 30 Location : Gde oni tu i ja Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju Sre Nov 12, 2008 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi studenti napustili akademiju | |
| |
|
| |
| Novi studenti napustili akademiju | |
|