OT studenti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
OT studenti

Naj forum o OT studenti

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Sin sluša moje hitove

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
$zmaj$
Admin
$zmaj$

Broj poruka : 2102
Godina : 29
Datum upisa : 07.11.2008

Sin sluša moje hitove Empty
PočaljiNaslov: Sin sluša moje hitove   Sin sluša moje hitove EmptyUto Nov 11, 2008 12:49 am

Dado Topić, jedan od najvećih rokera bivše Jugoslavije, zasviraće večeras na gala večeri muzičkog serijala „Operacija trijumf”. Pevač koji je pesmama „Ti si princeza”, „Da li znaš da te volim” i sličnim oduševljavao osamdesetih godina, danas živi porodičnim životom, ponosan je na svog sina Reu i trenutno priprema novi album.

- U „Operaciji trijumf” je najlepše to što su se okupili klinci iz zemalja nekadašnje Jugoslavije. Ta mlada generacija ne bi trebalo da nosi tu neku hipoteku koja je posledica loše politike. Kada mi stari odemo, bezveze je da mrze jedni druge, to nisu ničim zaslužili. To bi trebalo da se zaboravi što pre, svet se globalizovao, pa zašto bismo mi živeli ograđeni žicom. Nismo životinje - počinje priču za „Blic” Dado koji je inače ove godine sarađivao sa grupom „Leb i sol” na novom albumu „Takanataka”, ali kaže da od dalje saradnje „nema ništa”.

- Izdali su taj muzički projekat tek toliko da zadovolje neki ego trip. Kažu, možemo i bez Vlatka. Ne razumem tu neku njihovu apstinenciju i medijsku i koncertnu. Ja sam pomogao koliko se od mene tražilo, nema dalje saradnje. Jedino logično za njih bi bilo da zovu Vlatka da svira - zaključuje Dado koji trenutno sa grupom „Tajm” priprema novi album.
- To će biti jedan interesantan muzički materijal koji je u biti kontraprototipan evropskim integracijama. Želim da dam komentar na taj neki novi robovlasnički feudalni sistem. E sad, koliko će to klinci da slušaju… ne znam. Voleo bih da album izađe što pre, nadam se početkom 2009. - objašnjava on, a o svirkama u Beogradu kaže:
- Voleo bih da u Beogradu sviram svaki dan, ali znam da je to nemoguće. Obradovaću se ako uskoro budem pravio neku svirku.
Pored toga što je ostvario svoj veliki san, nastupio kao predgrupa čuvenim „Stonsima”, Dado ima samo još jednu želju.
- Pre nego što umrem, voleo bih da zasviram sa Radomirom Mihajlovićem Točkom. On je jedan mit, jedna legenda od gitariste…
Dado je ponosan otac sina Ree, a u srećnom je braku sa Mirjanom.
- Mi smo jedna prava familija. Mi smo tri čoveka koji se apsolutno poštuju i zavređujemo svaki komadić ljubavi. To je preduslov za sreću, takvi smo mi rokeri - kaže Dado i dodaje da njegov sin obožava njegovu muziku.
- Rea ima 12 godina. Lep je i visok na mamu, a roker je na mamu i tatu. U startu je slušao neki rep, a sada se uozbiljio i sluša neke interesantne stvari. Moje stvari su mu zakon. Neka on odluči da li će krenuti mojim stopama. Ako i ne bi, ja ću to džentlmenski podneti - kaže Dado i dodaje da je biti otac najvažnija stvar na svetu.
- Ne bih smeo da budem prepotentan i da pomislim da sam ja njegov idol. Nadam se da tu i tamo blesne neka iskrica da je to blizu istine, ali ja sam njegov tata i to je najvažnije - kaže Dado.

Gru nastupa s Danijelom
Tokom večerašnje gala večeri nastupiće i najpoznatiji srpski reper Dalibor Andonov Gru, koji će zajedno sa Danijelom Pavlovićem otpevati pesmu „Sexy Back” Džastina Timberlejka.
Nazad na vrh Ići dole
https://operacijatrijumf.forum.st
!*SaJkO eS Mi ViDa*!
moderator
moderator
!*SaJkO eS Mi ViDa*!

Broj poruka : 980
Godina : 28
Datum upisa : 09.11.2008

Sin sluša moje hitove Empty
PočaljiNaslov: Re: Sin sluša moje hitove   Sin sluša moje hitove EmptyUto Nov 11, 2008 12:53 am

Extra je....
Nazad na vrh Ići dole

Sin sluša moje hitove
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Moje mesto

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
OT studenti :: Operacija Trijumf :: Da se prisetimo svih OT novosti-
Skoči na: