| OT studenti Naj forum o OT studenti |
|
| Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Sonja Bakic Publika misli da si super
Broj poruka : 216 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ Sre Nov 12, 2008 7:30 pm | |
| Ja sad doshla..bila sam uchila Fiziku. Hmm prpremam trenutno predavanje iz pevanja..a vi? | |
| | | =)SmiLEy GiRl=) Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 194 Godina : 30 Location : tu negde......samo me treba potraziti.....xD Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ Čet Nov 13, 2008 9:43 pm | |
| ewo sad sam se dochepala kompa, jbt ne mogu da stignem na red..... | |
| | | Sonja Bakic Publika misli da si super
Broj poruka : 216 Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ Pet Nov 14, 2008 8:01 pm | |
| hahahha...ja se spremam za izlazak a vi devojke? | |
| | | =)SmiLEy GiRl=) Dobija pohvale od nastavnika
Broj poruka : 194 Godina : 30 Location : tu negde......samo me treba potraziti.....xD Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ Sub Nov 15, 2008 7:04 pm | |
| ja cekam drugaricu, da dodje da se spremamo zajedno, pa onda idemo da se zajebawamo malo..... | |
| | | ♥ Volim te Sajko ♥ najveci fan publike
Broj poruka : 1024 Location : Sa Sajkom na Havajima :D Datum upisa : 08.11.2008
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ Ned Nov 30, 2008 2:58 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ | |
| |
| | | | Sonja Bakic,=)SmiLEy GiRl=),♥ Volim te Sajko ♥,~Sajko~Mi~Amor~ | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|